Κρήτη: Ανήλικη γνώρισε 23χρονο μέσω διαδικτύου και όταν συναντήθηκαν προσπάθησε να τη βιάσει


Οι Αστυνομικές Αρχές της Κρήτης ερευνούν τα τελευταία 24ωρα την υπόθεση.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές της Κρήτης έπειτα από μια νέα καταγγελία απόπειρας βιασμού. Συγκεκριμένα μία 16χρονη, καταγγέλλει ότι ένας 23χρονος την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία του δήμου Χερσονήσου και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, μία 16χρονη μαζί με τη μητέρα της πήγαν σε αστυνομικό τμήμα στην Κρήτη και κατήγγειλαν ότι ένας 23χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη.

Η 16χρονη, ανέφερε ότι γνώρισε τον 23χρονο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους. Τη Δευτέρα κανόνισαν να συναντηθούν από κοντά για να γνωριστούν καλύτερα.

Η νεαρή συναντήθηκε με τον 23χρονο και αφού πήγαν για καφέ ο νεαρός της πρότεινε να πάνε μία βόλτα με το αυτοκίνητό του. Τότε, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία του δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η 16χρονη αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο 23χρονος να μπει στο αυτοκίνητό του και να φύγει.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 23χρονο, συλλαμβάνοντάς τον στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες από την πρώτη στιγμή.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ