ΗΠΑ: Οι «περίεργες» χορευτικές κινήσεις του Τζάστιν Τίμπερλέικ που έγιναν viral – Χαμός στο Twitter


Οι θαυμαστές του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ…οργίασαν για τον αμήχανο χορό του σε φεστιβάλ της Ουάσινγκτον.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μάλλον πρέπει να…τηλεφωνήσει άμεσα στον χορογράφο του. Αυτή είναι μία από τις πολλές αντιδράσεις στον πολυσυζητημένο χορό του διάσημου Αμερικανού ποπ τραγουδιστή, χορευτή και ηθοποιού.

Ο 41χρονος μουσικός έδωσε το παρών στο μουσικό φεστιβάλ Something in the Water στην Ουάσιγκτον το Σάββατο, όπου «συνελήφθη» να χορεύει το χορό Beat Ya Feet, ο οποίος είναι δημοφιλής στην περιοχή για περισσότερα από 20 χρόνια.

Ωστόσο, οι θεατές δεν εντυπωσιάστηκαν με τις χορευτικές κινήσεις του τραγουδιστή στη σκηνή. Ο Tίμπερλέικ φόρεσε casual χακί παντελόνι, πορτοκαλί αθλητικά παπούτσια και ένα πράσινο πουκάμισο για την πολυσυζητημένη ερμηνεία του.

Τα βίντεο του να κουνάει το σώμα του έγιναν viral και, φυσικά, οι χρήστες στο Twitter δεν μπορούσαν να μην…δώσουν τα ρέστα τους. «Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είπε Ουάσινγκτον χτύπα τα πόδια σου και συνέχισε να χορεύει το hokey pokey », σημείωσε κάποιος. Ένας άλλος έκανε πλάκα με το ντύσιμο που επέλεξε, γράφοντας: «Ο Τίμπερλεϊκ εξακολουθεί να πιστεύει ότι το έχει, ενώ φορά αυτή τη στολή στη σκηνή».

Άλλος έγραψε στο Twitter ότι ο χορός του ηθοποιού στο φεστιβάλ «είναι μια διασταύρωση των κινήσεων ενός μαύρου θείου σε ένα μπάρμπεκιου και παραδοσιακού ιρλανδικού χορού και όχι, δεν θα το εξηγήσω άλλο».

Ένας άλλος θαυμαστής αστειεύτηκε ότι οι κινήσεις του ήταν η έμπνευση για τον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή του «Glee» Matthew Morrison, Will Schuester και «τίποτα δεν θα με πείσει για το αντίθετο».

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έγινε viral μετά την «ντροπιαστική» απόπειρα να χορέψει τό «Beat Ya Feet» της Ουάσινγκτον «Το διαβατήριό σου για την Ουάσινγκτον ανακαλείται μέχρι νεοτέρας», έγραψε ένας ακόμη χρήστης των social media.

Το φεστιβάλ έλαβε χώρα στη λεωφόρο Ανεξαρτησίας της Ουάσιγκτον μεταξύ 17 και 19 Ιουνίου. To τριήμερο σόου κατά τα άλλα είχε πολλά τεχνικάπροβλήματα και ήταν ανοργάνωτο, με τις παραστάσεις να μην πραγματοποιούνται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και πολλά άλλα.

Ένας θαμώνας γραψε στο Twitter σχετικά: «Ελπίζω να έχετε όλοι μια στιγμή θείας φώτισης απόψε με την οργανωτική ομάδα, οπότε το υπόλοιπο φεστιβάλ θα είναι καλά οργανωμένο. Πάρα πολλοί άνθρωποι λιποθύμησαν, πάρα πολλοί λάθος καθορισμένοι χρόνοι, στενοί δρόμοι, άβολες διαδικασίες εισόδου… ».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ