Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η επιστροφή στο Instagram και η νέα έπαυλη – Γιατί καθυστέρησε ο μήνας του μέλιτος


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επέστρεψε στο Instagram για να επιδείξει τη γιγάντια πισίνα στην αυλή της, καθώς αυτή και ο σύζυγός της Sam Asghari αναμένουν τον μήνα του μέλιτος αφού αγόρασαν νέο σπίτι

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επέστρεψε στο Instagram, μετά την προσωρινή διαγραφή, για να επιδείξει την τεράστια πισίνα της και την πολυτελή νέα της έπαυλη. Η 40χρονη σούπερ σταρ της ποπ εμφανίζεται με το σύζυγό της Σαμ Ασγκάρι, ο οποίος βουτάει στην πισίνα σε ένα διασκεδαστικό κλιπ που δημοσίευσε στο Instagram την Τετάρτη.

Στη μακροσκελή λεζάντα, η δημιουργός των επιτυχιών εξήγησε ότι εκείνη και ο Σαμ επικεντρώθηκαν στην αγορά του νέου τους σπιτιού πριν προγραμματίσουν το μήνα του μέλιτος, οπότε η χαλαρή μέρα του ζεύγους στην πισίνα ήταν ένα…υποκατάστατο μέχρι να μπορέσουν να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι.

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά από μια εβδομάδα απουσίας από το Instagram, η Μπρίτνεϊ «ανέβασε» μια φωτογραφία που τονίζει τη λεπτή της σιλουέτα με ένα γαλζιο και κίτρινο μικροσκοπικό μπικίνι.. Φοράει επίσης ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου αεροπορίας με καθρέφτη και χαμογελάει χαλαρά στην κάμερα.

https://www.instagram.com/p/CfICcRKvhEg

«Δεν έχω πάει ακόμη μήνα του μέλιτος… παντρεύτηκα και μετακόμισα σε ένα νέο σπίτι περίπου την ίδια στιγμή… δεν είναι το πιο έξυπνο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς», ξεκινάει τη μακροσκελή λεζάντα της. Η καλλιτέχνης λέει πόσο περίεργα ένιωσε που μετακόμισε σε νέο σπίτι, έχοντας ζήσει επτά χρόνια στην έπαυλή της στο Thousand Oaks.

«Είναι τόσο περίεργο που ξυπνάω και όλα είναι καινούργια… νέα πισίνα… νέα κουζίνα… νέο κρεβάτι… νομίζω ότι έχω πάθει σοκ!!!» είπε «Καταλαβαίνω μερικά πράγματα… Σίγουρα μου αρέσει να είμαι έξω, αλλά μου αρέσει επίσης και να είμαι μέσα» τονίζει και αναφέρει οτι η μεγάλη αυλή της είναι παράδεισος για τα σκυλιά της.

Παρά το γεγονός ότι έπρεπε να προσαρμοστεί τόσο σύντομα μετά τον γάμο, η Μπρίτνεϊ εμφανίζεται αισιόδοξη για όλες τις αλλαγές της ζωής της. «Η αλλαγή είναι τόσο μεγάλη… όπως λένε τα παιδιά μου… αυτό είναι τέλειο!!! Επειδή δεν είμαι τόσο τέλεια… ναι, θα συνεχίσω να μοιράζομαι πράγματα… με κρατάει σε καλό δρόμο… η οικογένειά μου είχε πάντα τον τρόπο να με ενημερώνει… λοιπόν, υποθέτω ότι έχω και εγώ τον τρόπο μου» έγραψε.

https://www.instagram.com/p/CerGXzdOaZu

Ολοκλήρωσε τη δημοσίευσή της με μία βουτιά στη νέα της πισίνα, η οποία φαινόταν να είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το ακίνητο. «Έκανα μια ωραία βουτιά στην πισίνα μου… είναι τόσο φωτεινή και έχει ένα ωραίο σημείο χαλάρωσης… και μια τσουλήθρα… Την κατέβηκα ήδη 4 φορές… κατεβαίνεις πολύ γρήγορα!!!» αστειεύτηκε.

Η τραγουδίστρια είχε επίσης πιο κοντά ξανθά μαλλιά από ό,τι σε προηγούμενες αναρτήσεις. «Έκοψα όλα μου τα μαλλιά κοντά και ο άντρας μου μόλις μου έφτιαξε μια μπριζόλα… η ζωή είναι ωραία!!! Σε ένα συνοδευτικό βίντεο, η Σαμ πήδηξε από την άκρη της πισίνας στο δροσερό γαλάζιο νερό, προτού προσεγγίσει ένα από τα σκυλιά της.

Η Μπρίτνεϊ επέστρεψε στο Instagram για να δείξει οτι απολαμβάνει τον έγγαμο βίο της αφού απενεργοποίησε για λίγο τον λογαριασμό της την περασμένη εβδομάδα. Πριν…τραβήξει την πρίζα, είχε προσπαθήσει να ξεκαθαρίσει ότι ο αδερφός της Μπράιαν, δεν είχε προσκληθεί στον γάμο της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ