Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη ανάρτησή της στο Instagram μετά τον άγριο καβγά των τράπερς


Η Έλενα Παπαρίζου δεν ολοκλήρωσε το act της καθώς προτίμησε να αποχωρήσει από τα σκληρά συμβάντα που έλαβαν τόπο το βράδυ της Τετάρτης, στα MAD VMA 2022

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε την πρώτη της ανάρτηση, για τα χθεσινοβραδινά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στα MAD VMA 2022, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στον Light και στον Snik, την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου θα βραβευόταν από την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ωστόσο, η συγκεκριμένη βράβευση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καθώς η Έλενα Παπαρίζου, η οποία ήταν πολύ κοντά στον μεγάλο καυγά, χρειάστηκε να φυγαδευτεί για να αποφύγει, όπως είπε τα χειρότερα.

Δείτε τι έγραψε στην ανάρτησή της η Έλενα Παπαρίζου:

«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει… Λυπάμαι βαθύτατα από το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χθες μπροστά στα μάτια μας μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών. Το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε ήταν απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα. Όχι στη βία όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας»

https://www.instagram.com/p/CfKANEbN-Tq


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ