Η Κιμ Καρντάσιαν «τα άκουσε» γιατί έχασε 10 κιλά – «Μη διαφημίζεις τη γρήγορη απώλεια βάρους»


Η Kιμ Καρντάσιαν έχασε 10 κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα και προκάλεσε αντιδράσεις για «ανθυγιεινή» απώλεια βάρους

Η 41χρονη Kιμ Καρντάσιαν συγκεντρώνει αντιδράσεις στο διαδίκτυο επειδή συνεχίζει να διαφημίζει τη γρήγορη απώλεια βάρους της. Πολλοί ξεσπάνε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την αποστροφή τους για την προώθηση του ανθυγιεινού και «τοξικού τρόπου ζωής» της, σημειώνοντας την επιρροή που ασκεί στους θαυμαστές της.

H φράση «Κιμ, υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν» έχει γίνει viral στο twitter, με τους επικριτές της σταρ να της επισημαίνουν για μία ακόμη φορά οτι δεν είναι…το κέντρο του κόσμου. Πρόσφατα βρέθηκε στο στόχαστρο επειδή περηφανευόταν για το γεγονός ότι έχασε 7 κιλά σε τρεις εβδομάδες για να χωρέσει στο εμβληματικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρό.


Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο «Today» αυτή την εβδομάδα, η σταρ των ριάλιτι είπε ότι πλέον έχει χάσει σχεδόν 10 κιλά απότο Met Gala. «Το έβλεπα σαν ρόλο. Ήθελα πολύ να φορέσω αυτό το φόρεμα. Ήταν πραγματικά σημαντικό για μένα. Στην πραγματικότητα με δίδαξε πολλά για τον τρόπο ζωής και την υγεία μου και από τότε και μετά, συνέχισα να τρώω πραγματικά υγιεινά», εξήγησε η τηλεπερσόνα στους παρουσιαστές της εκπομπής «Today»

Η Kαρντάσιαν είπε ότι είναι ευχαριστημένη με την αλλαγή της εμφάνισής της και τη βελτίωση της υγείας της, αλλά δεν προσπαθεί να χάσει άλλο βάρος. «Έχω περισσότερη ενέργεια από ποτέ. Έκοψα τη ζάχαρη. Το πολύ πρόχειρο φαγητό που έτρωγα. Ούτε καν το είχα συνειδητοποιήσει. Πολλά τηγανητά φαγητά. Και άλλαξα εντελώς τον τρόπο ζωής μου», εξήγησε.

24-04-37-image-62b53f73ef57b.jpg

Η Κιμ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι είχε κόψει τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες για «σχεδόν ένα μήνα», αλλά ορισμένοι την επέκριναν, όπως η ηθοποιός Λίλι Ράινχαρτ, η οποία ισχυρίστηκε ότι είναι «αηδιαστικό» για τις διασημότητες να παραδέχονται ότι «πεινάνε» λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη επιρροή τους.

Ενώ η Kαρντάσιαν προσπαθεί να ηρεμήσει τους επικριτές της συγκρίνοντας τη μεταμόρφωσή της με τη δουλειά ηθοποιών όπως ο Κρίστιαν Μπέιλ, ισχυριζόμενη ότι απλά άρχισε να τρώει πιο υγιεινά για ένα…ρόλο, πολλοί συνεχίζουν να την στοχοποιούν.

«Δεν είπα: Γεια σας, γιατί δεν πάτε να χάσετε αυτό το βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα; Σκέφτηκα: Εντάξει, ο Κρίστιαν Μπέιλ μπορεί να το κάνει για έναν κινηματογραφικό ρόλο και αυτό είναι αποδεκτό. Ακόμη και η Ρενέ Ζελβέγκερ κέρδισε βάρος για έναν ρόλο. Είναι το ίδιο για μένα»

Εκπρόσωπος της Kαρντάσιαν δεν απάντησε στο αίτημα της Νew York Post για σχόλιο σχετικά με τη φράση που αναβιώθηκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Κιμ, υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν» που προέρχεται από την αδερφή της Κόρτνεϊ σε ένα κλασικό επεισόδιο του τηλεριάλιτι, αλλά οι επικριτές του Twitter έχουν πολλά να μοιραστούν σχετικά με το θέμα.


«Ως κάποιος που είχα διατροφική διαταραχή για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου και η σωματική μου δυσμορφία μου κατέστρεφε τη ζωή μέχρι σήμερα, νομίζω ότι αυτή η οικογένεια χρειάζεται σοβαρή βοήθεια», έγραψε στο Twitter ο χρήστης @barbscass ως απάντηση σε έναν τίτλο που διαφημίζει τη συνεχιζόμενη απώλεια βάρους της Kαρντάσιαν

«Αλήθεια τώρα; Όπως και η απώλεια 10 κιλών σε δύο μήνες δεν είναι υγιές ή βιώσιμη», συνέχισε. Η @LeciaMichelle11 έγραψε: «Μακάρι οι άνθρωποι να σταματήσουν να κάνουν αναφορές στην απώλεια βάρους της Κιμ Καρντάσιαν και να αγνοήσουν το γεγονός ότι έχει αυξήσει σχεδόν κάθε μέρος του σώματός της σε σημείο που δεν φαίνεται ανθρώπινη».

«Μισώ την Κιμ Καρντάσιαν ακόμη περισσότερο επειδή προώθησε την αυστηρή δίαιτά της, πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Αν την ψάξετε, το πρώτο πράγμα που εμφανίζεται είναι δίαιτα, απώλειας βάρους και είναι τρομακτικό», είπε ο @ddollfacedd.


«Σταματήστε να δίνετε σε ανθρώπους σαν αυτή βήμα και χώρο για να διαδώσουν τέτοιους τοξικούς τρόπους ζωής!» σχολίασε άλλος. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, περίπου 5 έως 10 εκατομμύρια γυναίκες υποφέρουν από διατροφικές διαταραχές, σύμφωνα με τη Σχολή Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Αρκάνσας. Οι ειδικοί λένε οτι σχεδόν τα μισά κορίτσια με χαμηλή αυτοεκτίμηση κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να μοιάζουν με μοντέλα και διασημότητες.

Ο προσωπικός γυμναστής της Kαρντάσιαν παρενέβη για να υπερασπιστεί την πελάτισσά του, ισχυριζόμενος ότι η γρήγορη απώλεια βάρους της σταρ έγινε με «υγιεινό τρόπο». Η Kιμ επανάλαβε επίσης στο «Τoday» ότι φορούσε το εμβληματικό φόρεμα μόνο για περίπου 3 λεπτά ενώ περπατούσε στο χαλί, άρα δεν του προξένησε φθορές όπως της προσάπτουν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ