Φιλ Φόντεν: Ο οικογενειακός καυγάς σε μπαρ στην Κέρκυρα – «Πιστεύεις ότι είμαι ηλίθια;» (vid)


Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι θαμώνες μπαρ στην Κέρκυρα όταν αντίκρισαν τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν, να φεύγει μετά τον άγριο καυγά που είχε με τη γυναίκα του.

Ένταση επικράτησε – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily mail – μεταξύ του διάσημου Άγγλου ποδοσφαιριστή Φιλ Φόντεν και της συζύγου του με αποτέλεσμα ο πρώτος να φύγει από το μπαρ που διασκέδαζαν.

Η Ρεμπέκα Κουκ ούρλιαξε – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες – στον παίκτη της Αγγλίας: «Πιστεύεις ότι είμαι ηλίθια» μπροστά σε σοκαρισμένους παραθεριστές σε θέρετρο της Κέρκυρας αφού φέρεται να κοίταξε το τηλέφωνό του ενώ εκείνος κολυμπούσε στη θάλασσα.

Το βίντεο δείχνει την 20χρονη Ρεμπέκα, να φωνάζει στον 22χρονο Φόντεν, ενώ και οι δύο μαζί βγαίνουν από το beach bar.

Το ζευγάρι, που έχει δύο παιδιά μαζί και πήγε διακοπές με τους γονείς του, συνοδεύονται έξω από την ασφάλεια του καταστήματος με τη Ρεμπέκα να λέει στον Φόντεν: «Ναι, αναρωτιέμαι γιατί, φίλε». Όταν ο Φόντεν μένει σιωπηλός, η Ρεμπέκα φωνάζει: «Πες της όλα».

PhilFoden.jpg

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι άκουσε τη Ρεμπέκα να λέει στον σταρ της Μάντσεστερ Σίτι: «Δεν μπορούμε να σε πάμε πουθενά γιατί αυτό συμβαίνει πάντα».

Ο παραθεριστής πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είχε να κάνει με άλλες γυναίκες».

Ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι άκουσαν τη μητέρα του Φόντεν, Κλερ, να λέει ότι «βαρέθηκε το δράμα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ