Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου στη Ραφήνα: Η ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη του άντρα με τη σιδερογροθιά


Ραφήνα: Στα ίχνη των ανδρών, που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 42χρονο σε κοντινή απόσταση από κλαμπ της Ραφήνας, βρίσκονται οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής

Η έρευνα έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και μάλιστα –κατά πληροφορίες- η Αστυνομία είναι θέμα χρόνου να προχωρήσει σε προσαγωγές ή συλλήψεις.

Από την ομάδα των δραστών οι αστυνομικοί ξεχωρίζουν το άτομο που φέρεται να χτύπησε το θύμα στο κεφάλι με σιδερογροθιά, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει την εσωτερική αιμορραγία που επέφερε το θάνατό του στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Ο 42χρονος είχε βγει με την παρέα του (έναν φίλο του και δύο κοπέλες) για να διασκεδάσει σε κλαμπ της Ραφήνας.

Κάποια στιγμή σηκώθηκε από το τραπέζι και μαζί με τη φίλη του πήγαν να χαιρετίσουν δύο κοπέλες που διασκέδαζαν σε διπλανό τραπέζι. Στη συνέχεια, γύρισε μαζί με τη φίλη του στο τραπέζι τους και λίγο μετά πήγε στην τουαλέτα.

Εκεί διαπληκτίστηκε με άντρα, με αποτέλεσμα να γυρίσει πίσω στην παρέα του αναστατωμένος. «Τι έγινε; Όλα καλά;», τον ρώτησε ο φίλος του και εκείνος απάντησε: «Όλα καλά».

Μισή ώρα αργότερα πλήρωσαν το λογαριασμό και κατευθύνθηκαν προς την έξοδο του καταστήματος. Εκεί τον περίμενε ο άντρας με τον οποίο διαπληκτίστηκε στην τουαλέτα και η παρέα του (ακόμα τρεις άντρες).

Τότε ήταν που δέχτηκε την άγρια επίθεση με γροθιές. Ο 42χρονος έπεσε βαριά τραυματισμένος στο έδαφος. Όταν έφτασαν στο σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί, οι δράστες είχαν διαφύγει. Οι αστυνομικοί εντόπισαν, πάντως, πολλούς μάρτυρες, ενώ την έρευνα θα βοηθήσει και το υλικό από κάμερες ασφαλείας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ