Κένταλ Τζένερ: «Γιορτάζει» γυμνή τον χωρισμό της με τον Ντέβιν Μπούκερ


Η Kένταλ Τζένερ απολαμβάνει τον ήλιο εντελώς γυμνή, μετά το χωρισμό της με τον Ντέβιν Μπούκερ

Η Kένταλ Τζένερ άφησε ελάχιστ στη φαντασία με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram μετά τον χωρισμό της από τον Ντέβιν Μπούκερ

Η διάσημη τηλεπερσόνα έβγαλε τα ρούχα της για να κάνει ηλιοθεραπεία , «τρελαίνοντας» τα σόσιαλ μίντια. Το 26χρονο σούπερ μόντελ εμφανίζεται ξαπλωμένη σε μία ξαπλώστρα, φορώντας τίποτα άλλο από ένα πράσινο καπέλο του μπέιζμπολ Tequila 818.

https://www.instagram.com/p/CfR0Oguv1ZO

Ένα μικροσκοπικό μπικίνι φαίνεται δίπλα της, μαζί με ένα μπουκάλι νερό, καθώς πληκτρολογούσε στο τηλέφωνό της. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο, το οποίο συνοδεύει στη λεζάντα με ένα emoji, περιείχε επίσης φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια να κάνει ιππασία, απολαμβάνοντας ένα πιάτο σούσι και το ηλιοβασίλεμα.

«Πες μου ότι εσύ και ο φίλος σου χωρίσατε χωρίς να μου πεις ότι χωρίσατε εσύ και ο φίλος σου», σχολίασε ένας ακόλουθος, αναφερόμενος στον πρόσφατο χωρισμό της από τον 25χρονο αστέρα του NBA. Η ανάρτηση του μοντέλου έρχεται μία εβδομάδα μετά τον χωρισμό από τον Ντέβιν Μπούκερ.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους την περασμένη εβδομάδα μετά από δύο χρόνια μαζί. Πηγές είπαν στο Page Six ότι είχαν διαφορετικές προσδοκίες για τη σχέση τους. «Ενώ νοιάζονται ο ένας για τον άλλον, ο Ντέβιν δεν επρόκειτο να της κάνει πρόταση γάμου και προτεραιότητά του είναι η καριέρα του», μας είπαν καλά πληροφορημένες πηγές. «Η καριέρα της Kένταλ κυριαρχεί επίσης στη ζωή της».

https://www.instagram.com/p/CeNFE35F_sz

Μόλις τον περασμένο μήνα, η διαβόητη σταρ των ριάλιτι παρακολούθησε τον γάμο της μεγάλης αδερφής της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και του ντράμερ των Blink-182, Tράβις Μπάρκερ στην Ιταλία, στο πλευρό του Μπούκερ. Επίσης πρόσφατα εθεάθησαν μαζί στα γενέθλια της οικογενειακής φίλης Αναστασίας «Στέισι» Καρανικολάου στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει για πρώτη φορά την άνοιξη του 2020 εν μέσω της πανδημίας της COVID-19. Ωστόσο, δεν επιβεβαίωσαν το ειδύλλιό τους μέχρι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2021. Η Jenner «επισημοποίησε» το ειδύλλιό τους στο Instagram την εποχή εκείνη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους αγκαλιά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ