Ξυλοδαρμός στη Ραφήνα: Οι δυο εκδοχές για το φονικό


Τα δυο πιθανά σενάρια για το φονικό στη Ραφήνα 

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου των 42χρονο άνδρα στη Ραφήνα.

Μέχρι τώρα δυο είναι οι εκδοχές που οδήγησαν στο φονικό. Στην πρώτη περίπτωση το θύμα φέρεται να πήγε στην τουαλέτα του καταστήματος και εκεί να άρχισε η παρεξήγηση, με αφορμή την ουρά αναμονής. Ο 42χρονος βγήκε από την τουαλέτα και γύρισε στο τραπέζι του, όπου και μεταφέρθηκε η ένταση, ενώ στη συνέχεια οι δράστες του έστησαν ενέδρα έξω από το μπαρ.

Πλέον όμως έρχεται να προστεθεί και η δεύτερη εκδοχή, βάσει της οποίας ο καυγάς έγινε για μια κοπέλα. Ειδικότερα, το θύμα φέρεται να ήταν στο κατάστημα με την κοπέλα του την οποία ενόχλησαν οι δράστες. Αυτός την υπερασπίστηκε και ακολούθησε η ενέδρα και ο ξυλοδαρμός έως θανάτου.

Ο 42χρονος έπεσε βαριά τραυματισμένος στο έδαφος. Όταν έφτασαν στο σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί, οι δράστες είχαν διαφύγει. Οι αστυνομικοί εντόπισαν, πάντως, πολλούς μάρτυρες, ενώ την έρευνα θα βοηθήσει και το υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Από την ομάδα των δραστών οι αστυνομικοί ξεχωρίζουν το άτομο που φέρεται να χτύπησε το θύμα στο κεφάλι με σιδερογροθιά, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει την εσωτερική αιμορραγία, η οποία επέφερε και τον θάνατο στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ