Καλοκαίρι γαμπρός: Πώς να διαλέξετε το κατάλληλο γαμπριάτικο κοστούμι για έναν καλοκαιρινό γάμο;


Το καλοκαίρι, οι μέρες είναι μεγαλύτερες και σίγουρα είναι η εποχή που σας προσκαλούν να γιορτάσετε έναν μεγάλο αριθμό υπαίθριων εκδηλώσεων, καθώς αυτή η εποχή του χρόνου είναι η πιο συνηθισμένη για γάμους. Ωστόσο, μπορεί να φαντάζεστε ότι δεν είναι η ιδανική εποχή για να φορέσετε ένα κοστούμι, αρκεί να μην λάβετε υπόψη σας τις σκέψεις για τις οποίες μιλάμε σε αυτό το άρθρο. Εάν είστε ο πρωταγωνιστής του γάμου, δηλαδή ο γαμπρός και θέλετε να μην είστε μόνο ένας από τους πολλούς καλεσμένους που θα έρθουν με ολοκαίνουργια ρούχα, υπάρχουν πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη την επιλογή ενός κοστουμιού για άνδρες το καλοκαίρι.

Τα γαμήλια κοστούμια για άνδρες χρησιμοποιούν συνήθως την ίδια δομή με τα επαγγελματικά κοστούμια . Όμως, όταν ψάχνουμε για ένα κοστούμι για το καλοκαίρι, πρέπει να κάνουμε μια επιλογή που μας βοηθά να είμαστε μακριά από τη ζέστη, την υγρασία και να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο άνετοι. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία όταν επιλέγετε ένα νυφικό κατάλληλο για τον καλοκαιρινό καιρό είναι το ύφασμα. Τα περισσότερα κοστούμια είναι από μαλλί, ένα από τα χειρότερα υλικά για το καλοκαίρι. Τα κοστούμια όμως από ελαφρύ μαλλί θα μας κρατήσουν δροσερούς, ειδικά αν δεν επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε φόδρα στο σακάκι για να προωθήσουμε τον αερισμό. Όσο πιο ανοιχτό είναι το μαλλί και η φόδρα, τόσο πιο ελαφρύ είναι το κοστούμι και επομένως θα είναι πιο δροσερό.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα γαμπριάτικο κοστούμι για το καλοκαίρι είναι να επιλέξετε το λινό. Είναι ένα πολύ αναπνεύσιμο ύφασμα που απορροφά τέλεια την υγρασία. Εάν διαθέτετε συγκεκριμένο προϋπολογισμό, μπορείτε να επιλέξετε ένα κοστούμι που συνδυάζει μετάξι και λινό, μια ιδανική επιλογή για πολύ ζεστά κλίματα όπου η υγρασία είναι η πρωταγωνίστρια της ημέρας. Αν και το βαμβάκι δεν είναι τόσο απορροφητικό όσο το λινό, χρησιμοποιείται συνήθως το καλοκαίρι γιατί είναι ελαφρύ, αέρινο και απορροφητικό. Είναι ιδανικό για κλίματα που δεν είναι πολύ υγρά, είναι οικονομικά, ανθεκτικά και στεγνώνουν πολύ γρήγορα. Τα κοστούμια μπορεί να είναι δύο ή τριών τεμαχίων, εξαρτάται από το αν έχουν γιλέκο ή όχι. Ίσως σκεφτείτε να απορρίψετε αυτόματα το γιλέκο για να μειώσετε τη ζέστη, ωστόσο είναι μια πολύ δημοφιλής εμφάνιση στους γάμους, ειδικά επειδή μπορείτε να παραμείνετε επίσημοι στη δεξίωση ακόμα και χωρίς το σακάκι, αρκεί να φοράτε γιλέκο σας.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ