Ραφήνα: Στον εισαγγελέα οι δράστες της δολοφονίας του 42χρονου – Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση


Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον ξυλοδαρμό στη Ραφήνα.

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου άνδρα έξω από μπαρ στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα στη Ραφήνα. Σε βάρος του Έλληνα (σ.σ. με καταγωγή από την Αλβανία) και του Αλβανού, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Οι κατηγορούμενοι οι οποίοι παραδόθηκαν μόνοι τους στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας και συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας οδηγήθηκαν σε ανακριτή και αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία.

Υπενθυμίζεται ότι οι 24χρόνοι, είναι κάτοικοι Ραφήνας. Ο ένας εξ αυτών εργάζεται ως μηχανικός σε συνεργείο για μοτοσυκλέτες, ενώ ο άλλος περιστασιακά ως κηπουρός και σερβιτόρος. Τα άλλα δύο μέλη της παρέας έχουν προσαχθεί και αυτά στο Τμήμα Ασφαλείας, όπου έδωσαν κατάθεση για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή.

Τέλος, σημειώνεται ότι επιβεβαιώνονται πως η δολοφονία του 42χρονου έγινε κυριολεκτικά για ασήμαντη αφορμή. Το θύμα με τον ξάδερφό του και δύο κοπέλες, διασκέδασαν στο μαγαζί μέχρι τη στιγμή που 42χρονος πήγες τουαλέτα και από λάθος έσπρωξε ένα μέλος της άλλης παρέας. Υπήρξε ένταση και διαπληκτισμός μέσα στο μαγαζί, ωστόσο, με παρέμβαση των ψυχραιμότερων όλοι νόμιζαν ότι το περιστατικό έληξε εκεί. Η πραγματικότητα, ωστόσο, ήταν τελείως διαφορετική. Το θύμα μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου κατέληξε. Τα χτυπήματα στο κεφάλι του είχαν προκαλέσει εσωτερική αιμορραγία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ