Ραφήνα: Ραγίζει καρδιές ο φίλος του 42χρονου – «Κι αυτή η μανα ετοιμάζει το γαμπριάτικο κοστούμι»


Έγκλημα στη Ραφήνα: Η κατάθεση που «καίει» τους δράστες και η σιδερογροθιά

Παγωμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ραφήνας από τον ξυλοδαρμό που οδήγησε στον θάνατο του 42χρονου Δημήτρη.

Χθες, συνελήφθησαν οι δύο δράστες, οι οποίοι αρνούνται ότι είχαν ανθρωποκτόνο πρόθεση. «Μας πείραξε μέσα στο μαγαζί. Δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε. Ζητάμε συγνώμη. Ήταν η κακιά η ώρα», φέρονται να είπαν.

Το ερώτημα για τις Αρχές είναι ποιος από τους δύο κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι του θύματος. Ο ένας εκ των δύο φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς: «Εγώ τον κλώτσησα ενώ ήταν πεσμένος κάτω. Δεν είμαι εγώ που του κατάφερα τα θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι».

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral μια συγκλονιστική ανάρτηση που είχε κάνει ένας φίλος του αδικοχαμένου 42χρονου, πριν ακόμα συλληφθούν οι δολοφόνοι του.

Η ανάρτηση του φίλου του 42χρονου

Κι έρχεται το Σαββατόβραδο, φοράς τα καλά σου, τα αρώματα σου, βαζεις το πιο ωραίο χαμόγελο σου και βγαίνεις εξω για να ξεχάσεις όλης της βδομάδας τη μαυρίλα !
Έτσι έκανε και ο Δημητρης χθες…
Βγήκε να πιει το ποτό του και ήταν τελικά το τελευταίο του…
Γιατί κάποιοι μάγκες… γούσταραν καυγά… Γούσταραν να το παίξουν άντρες και αρσενικά. Ήπιαν τα ποτάκια τους και έχασαν τον έλεγχο από το τίποτα για το τίποτα….
Και ο Δημητρης δεν τους μέτρησε καλα… δεν πίστεψε πως θα του τη στήσουν λίγο πιο εξω από το μαγαζι που διασκέδαζε.
Μα ποιος να το σκεφτεί ότι το τίποτα θα προκαλούσε τοσο πόνο;;
Με έναν λογοφερε, πέντε τον περίμεναν στη γωνία…
Αντρίκειο ναι;;;
Ένας με πέντε…
Μάγκες… απ αυτούς που δεν πρόλαβε το τραινο να πατήσει.
Τον χτύπησαν τόσο πολυ που σήμερα ο Δημητρης έφυγε…
Ένα νεο παιδί, ένα παιδί ήσυχο και αγαπητό σε όλους …
Κι αυτοί οι μάγκες θα αράζουν σε κάποια παραλία πίνοντας μπυρες … κι αυτή η μανα ετοιμάζει τα καλά ρουχα του Δημητρη… το γαμπριάτικο κοστουμι… Να τον αποχαιρετήσει.
Γιατί κάποιοι χθες… Την είδαν κάπως… γιατί κάποιοι χθες δήλωσαν άντρες…
Γιατί κάποιοι χθες πήραν μια ζωή και ίσως να μην το ξέρουν.
Ελπίζω μόνο και εύχομαι ολόψυχα να βρεθούν και να πληρώσουν όπως πρέπει.
Και να το δουν και σαν μάθημα κάποιοι άλλοι μάγκες πως… Αν δεν μπορείς το ποτό ρε φίλε… πιες χυμό.
Αντίο φιλαράκι μουυυυ Δημητρη.
Και συγχωρα αυτον τον κόσμο για την κατάντια του.

Έγκλημα στη Ραφήνα: Η κατάθεση που «καίει» τους δράστες και η σιδερογροθιά

Η ιατροδικαστική εξέταση θα φέρει στο φως περισσότερα στοιχεία σε σχέση με τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα.

Και αυτό διότι θα δείξει εάν χρησιμοποιήθηκε σιδερογροθιά κατά την επίθεση ή όχι. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι έχει ιδιαίτερη σημασία στο στάδιο της ανάκρισης το συγκεκριμένο στοιχείο, καθώς η χρήση σιδερογροθιάς αποδυναμώνει τον ισχυρισμό των κατηγορουμένων ότι δεν πίστευαν ότι με τα χτυπήματα θα του προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο.

Οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση δεν είναι σε θέση να απαντήσουν με βεβαιότητα εάν υπήρξε ή όχι χρήση σιδερογροθιάς. Αυτό που έχουν στη διάθεσή τους είναι μία κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, που αναφέρει ότι διέκρινε τον έναν από τους δύο δράστες να κρατάει στο χέρι αντικείμενο που προσομοιάζει με σιδερογροθιά. Η ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο, είναι αυτή που θα δώσει την απάντηση στο κρίσιμο αυτό ερώτημα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το θύμα διασκέδαζε με τον ξάδερφό του και δύο ακόμα κοπέλες, όταν κάποια στιγμή σηκώθηκε από το τραπέζι του για να πάει στην τουαλέτα. Εκεί διαπληκτίστηκε με τον έναν από τους δράστες για ένα σπρώξιμο που έγινε κατά λάθος.

Μισή ώρα αργότερα πλήρωσαν το λογαριασμό και κατευθύνθηκαν προς την έξοδο του καταστήματος. Εκεί τον περίμενε ο άντρας με τον οποίο διαπληκτίστηκε στην τουαλέτα και η παρέα του (ακόμα τρεις άντρες).

Τότε ήταν που δέχτηκε την άγρια επίθεση με γροθιές. Ο 42χρονος έπεσε βαριά τραυματισμένος στο έδαφος. Όταν έφτασαν στο σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί, οι δράστες είχαν διαφύγει.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που τους έδωσε την ευκαιρία να ταυτοποιήσουν το όχημα διαφυγής των δραστών. Πρόκειται για ένα μπλε τζιπ, το οποίο κατασχέθηκε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσήγαγαν ακόμα δύο άτομα, τα οποία διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εμπλοκή στον ξυλοδαρμό, με αποτέλεσμα να αφεθούν ελεύθερα. Για την ΕΛ.ΑΣ. είναι σαφές ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν δύο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ