«Χορηγός» για τις ερωτικές ατασθαλίες του γιου του, ο Τζο Μπάιντεν- Πλήρωνε τις Ρωσίδες συνοδούς του


Ο Αμερικανός πρόεδρος,Τζο Μπάιντεν βοήθησε κατά λάθος τον Χάντερ να πληρώσει συνοδούς που συνδέονται με τη Ρωσία, αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Τζο Μπάιντεν χρηματοδότησε άθελά του τις επαφές του γιου του Χάντερ με ένα κύκλωμα συνοδών που συνδέεται με τη Ρωσία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Examiner που αναδημοσιεύει η New York Post.

Ο Χάντερ Μπάιντεν, ξόδεψε περισσότερα από 30.000 δολάρια σε ιερόδουλες από τον Νοέμβριο του 2018 έως τον Μάρτιο του 2019, σύμφωνα με αρχεία. Πολλές από τις συνοδούς πολυτελείας συνδέονταν με διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Ρωσία και συγκεκριμένα με μία «αποκλειστική εταιρεία μοντέλων» που ονομάζεται UberGFE.

Ο υιός Μπάιντεν κατάφερε να αποπληρώσει τα χρέη του χάρη στη βοήθεια του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος έστειλε στον 52χρονο γιο του 100.000 δολάρια για να τον βοηθήσει να πληρώσει λογαριασμούς από τον Δεκέμβριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2019, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη αρχεία από έναν φορητό υπολογιστή που άφησε πίσω του ο Χάντερ Μπάιντεν σε ένα κατάστημα επισκευής στο Ντέλαγουερ.

H ιστοσλίδα με τις συνοδούς που φέρεται να προτιμούσε ο υιός Μπάιντεν

Ο Τζο Μπάιντεν έστειλε στον Χάντερ 5.000 δολάρια ενώ ο γιος του «ασχολείτο ενεργά» με μία συνοδό και πείστηκε επίσης να στείλει άλλα 20.000 δολάρια για να πληρώσει τη διαμονή του σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης ναρκωτικών στη Νέα Υόρκη που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, σύμφωνα με την έκθεση.

Σε μια σειρά εκθέσεων τον Οκτώβριο του 2020, η Post παρουσίασε για πρώτη φορά τις επιχειρηματικές συναλλαγές του μικρότερου γιου του προέδρου Μπάιντεν στην Ουκρανία και την Κίνα με βάση έγγραφα και δεδομένα που βρέθηκαν στον φορητό του υπολογιστή.

Ο Χάντερ Μπάιντεν βρίσκεται τώρα υπό ομοσπονδιακή έρευνα για πιθανή φορολογική απάτη που προέρχεται από τις εμπορικές του συναλλαγές στο εξωτερικό και οι Ρεπουμπλικάνοι στη Βουλή θέλουν τον επί χρόνια συνεργάτη του Έρικ Σβερίν να παραδώσει έγγραφα που πιστεύουν ότι συνδέουν τον πρόεδρο με αυτές τις σχέσεις.

Ο Τζο Μπάιντεν είπε ότι δεν συμμετείχε σε καμία από τις επιχειρήσεις του Χάντερ, αλλά οι Ρεπουμπλικάνοι επισημαίνουν ότι ο Σβερίν επισκέφτηκε τον Λευκό Οίκο και άλλους επίσημους χώρους 27 φορές κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα, όταν ο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη στα εφεδρικά μηνύματα κινητών τηλεφώνων, που περιέχονται στο φορητό υπολογιστή και αποκάλυψε για πρώτη φορά η Post και στη συνέχεια η Washington Examiner ότι ο Τζο Μπάιντεν ήξερε ότι τα χρήματα που έστελνε στον γιο του θα «πήγαιναν» σε εργαζόμενες του σεξ.

Ο Χάντερ Μπάιντεν αποκάλυψε σε γραπτά μηνύματα με μια γυναίκα ονόματι Εύα, τη γυναίκα που μεσολαβούσε και χρησίμευε ως το κύριο σημείο επαφής του για το δίκτυο UberGFE, ότι οι λογαριασμοί του δεσμεύτηκαν προσωρινά κάποια στιγμή, επειδή οι απόπειρες πληρωμών του στα «κορίτσια» της με ρωσικούς λογαριασμούς email ήταν «κόκκινη σημαία» για την τράπεζά του.

Η Εύα τον αναφέρει ως Ρόμπερτ στα μηνύματα, που είναι το όνομα γέννησής του. Του ζήτησε επίσης να στείλει τα χρήματα μέσω εμβάσματος, «όπως [αυτός] είχε κάνει πριν», δείχνει το μήνυμα. «Στείλτε μου την Τζούλια και θα της δώσω τα μετρητά», απάντησε ο Χάντερ, φαίνεται ένα στιγμιότυπο οθόνης. «Εντάξει», απάντησε η Εύα.

Σε μια άλλη περίπτωση, ο Τζο Μπάιντεν έστειλε στον Χάντερ 5.000 δολάρια λιγότερο από τρεις ώρες πριν γυρίσει μια διαμάχη με μια συνοδό σχετικά με μια πληρωμή 10.000 δολαρίων σε ένα εξοχικό σπίτι στη Βοστώνη, ανέφερε η Washington Examiner. Η Εύα είπε στον Χάντερ Μπάιντεν τον Ιανουάριο του 2019 ότι η συνολική χρέωση για 16 ώρες «παρέας» με μία συνοδό ήταν 9.500 δολάρια ενώ τον κάλεσε να μεταφέρει τα χρήματα σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που συνδέεται με μια γυναίκα με ρωσικό email.

Λιγότερο από 90 λεπτά αργότερα, ο Χάντερ Μπάιντεν έλαβε ένα email που τον ενημέρωνε ότι «ο Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν Τζούνιορ». του είχε στείλει 5.000 δολάρια μέσω της Cash App. Ο βοηθός του Τζο Μπάιντεν εκείνη την εποχή, Ρίτσαρντ Ράφνερ, έστειλε επίσης μήνυμα στον Χάντερ λέγοντας ότι το ποσό ήταν το μέγιστο επιτρεπόμενο δεδομένου ότι «το εβδομαδιαίο όριο είναι 7.500 δολάρια», σύμφωνα με την έκθεση.

Ο Τζο Μπάιντεν αργότερα έστειλε μήνυμα στον Χάντερ για να ελέγξει αν τα χρήματα εξαντλήθηκαν, αλλά δεν έλαβε απάντηση εκείνο το βράδυ, όπως δείχνουν τα μηνύματα κειμένου. Ο Χάντερ Μπάιντεν εκείνη την εποχή ισχυρίστηκε ότι ήταν τόσο απένταρος, που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να νοικιάσει ένα ζευγάρι σκι, όπως φαίνεται σε ένα μήνυμα που είχε στείλει στην κουνιάδα του που έγινε ερωμένη του, Χάλι Μπάιντεν, σύμφωνα με την έκθεση.

Συνολικά, ο Χάντερ Μπάιντεν ξόδεψε περισσότερα από 30.000 δολάρια σε Ρωσίδες συνοδούς που συνδέονται με την Eva και το UberGFE μεταξύ Νοεμβρίου 2018 και Μαρτίου 2019, σύμφωνα με αρχεία. Ο Χάντερ Μπάιντεν έψαχνε επίσης στο Διαδίκτυο για «Ρωσίδες συνοδούς» και επισκέφτηκε τον ιστότοπο UberGFE για να αναζητήσει εργαζόμενες του σεξ στη Βοστώνη χρησιμοποιώντας το iPhone του.

Η Εύα έπρεπε να κυνηγήσει τον Χάντερ Μπάιντεν για πληρωμή για υπηρεσίες συνοδείας για έξι εβδομάδες. Τελικά τον οδήγησε να στείλει χρήματα σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που συνδέθηκε με γυναίκες με «ευδιάκριτα ονόματα της Ανατολικής Ευρώπης», σύμφωνα με την έκθεση. Οι δικηγόροι του Χάντερ Μπάιντεν και του Λευκού Οίκου δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό, καθώς και εκπρόσωποι της UberGFE, ανέφερε η Washington Examiner.

«Μπορούμε όλοι να κατανοήσουμε την αγάπη του Μπάιντεν για τον ταραγμένο γιο του, ενώ αναγνωρίζουμε ότι έδινε υπέρογκα χρηματικά ποσά στον Χάντερ Μπάιντεν όταν αναβοσβήνουν τα φώτα νέον ότι ο Χάντερ είχε παραβιαστεί και χρησιμοποιούσε τα χρήματα για να γίνει όλο και πιο συνδεδεμένος με τη Ρωσία, όλα τα μέρη», είπε στο πρακτορείο ο πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας Άντι ΜακΚάρθι.

Ο ΜακΚάρθι συνέχισε: «Ο Τζο Μπάιντεν είναι ένα παράδειγμα για το γιατί αιτούντες με μέλη της οικογένειας που διατηρούν σκιώδεις δεσμούς με ξένους παράγοντες, ιδιαίτερα εκείνους που συνδέονται με αυταρχικά αντιαμερικανικά καθεστώτα με εξαιρετικά ικανές υπηρεσίες πληροφοριών, απορρίπτονται όταν υποβάλλουν αίτηση για άδεια ασφαλείας».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ