Θεσσαλονίκη: Σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται η γυναίκα που έπεσε στον Θερμαϊκό – Πώς την έσωσαν


Θεσσαλονίκη: Πώς σώθηκε η γυναίκα που έπεσε στον Θερμαϊκό

Σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται η γυναίκα που έπεσε τα ξημερώματα της Τρίτης στα νερά του Θερμαϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας GR Times, η 58χρονη που μεταφέρθηκε με υποθερμία στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα υποβάλλεται σε προληπτικές εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι, η γυναίκα έγινε αντιληπτή από περαστικούς στο ύψος γνωστού ξενοδοχείου στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περαστικοί κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στην επιχείρηση διάσωσης καθοριστικό ρόλο εκτός από το λιμενικό, έπαιξε και ένα τουριστικό καραβάκι από αυτά που πλέουν στην παραλία της Θεσσαλονίκης, το οποίο επίσης κινητοποιήθηκε, με το πλήρωμά του να καταφέρνει να την ανασύρει από το νερό.

Το καραβάκι τη μετέφερε στο σημείο που δένει καθημερινά από όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο «Ιπποκράτειο». Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν καλά στην υγεία της και ότι παρά το σοκ διατήρησε τις αισθήσεις της. Είχε ωστόσο συμπτώματα υποθερμίας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ