Λάρισα: Δηλητηριώδες σκαθάρι «απείλησε» γυναίκα την ώρα που κολυμπούσε


Ένας λιθόκερος ήταν η αιτία για να τρομοκρατηθεί μια γυναίκα στο Καστρί Λουτρό στη Λάρισα, καθώς την πλησίασε την ώρα που κολυμπούσε

Την Κυριακή 28 Ιουνίου ένα δηλητηριώδες σκαθάρι, που ακούει στην ονομασία «Λιθόκερος» ήταν η αιτία για να τρομάξει μια γυναίκα την ώρα που κολυμπούσε στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Καστρί Λουτρό.

Το σκαθάρι, το οποίο έπλεε στην επιφάνεια ανάμεσα στα φύκια, πλησίασε τη γυναίκα και την οικογένεια της την ώρα που απολάμβαναν το μπάνιο τους. Το συγκεκριμένο είδος αμφιβίου μπορεί να προκαλέσει έντονο πόνο σε περίπτωση που τσιμπήσει κάποιον.

Η είδηση έγινε γνωστή από τη Λαρισαία κάτοικο, η οποία έκανε ανάρτηση στα social media κρούοντας στους γονείς τον κώδωνα κινδύνου.

Η ανάρτηση:

«Καλημέρα σε όλη την ομάδα! Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την περασμένη Κυριακή, καθώς κάναμε το μπάνιο μας στο Καστρί, είδαμε να επιπλέει στην επιφάνεια και ανάμεσα στα φύκια το αμφίβιο σκαθάρι που βλέπετε στην εικόνα.

Κάτι μου θύμισε και έτσι το έψαξα λίγο, είναι ο Λιθόκερος, ένα αμφίβιο δηλητηριώδες σκαθάρι με μήκος περίπου 10 εκ., που εμφανίστηκε και πριν δυο χρόνια στην παραλία του Πλαταμώνα. Μάλιστα είχε τσιμπήσει και ένα παιδάκι προκαλώντας του δυνατό πόνο. Να προσέχετε ιδιαίτερα τα παιδάκια σας»

Η ανάρτηση της γυναίκας που είδε τον Λιθόκερο δίπλα της, την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της στο Καστρί Λάρισαςonlarissa.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ