Γαϊτάνης: «Οι Έλληνες θυμούνται πολύ καλά τα όσα δραματικά έζησαν με την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου»


Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσου Γαϊτάνη για τις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, κας. Νάντιας Βαλαβάνη

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, σχολίασε το άρθρο της Νάντιας Βαλαβάνη στην εφημερίδα tomanifesto.

«Οι Έλληνες θυμούνται πολύ καλά τα όσα δραματικά έζησαν με την κυβέρνηση Τσίπρα-Βαρουφάκη-Καμμένου. Και δεν θέλουν να τα ξαναζήσουν» τονίζει ο Τ. Γαϊτάνης.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Στο άρθρο της στην εφημερίδα tomanifesto η κυρία Βαλαβάνη, αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2015, περιγράφει αδιανόητες σκηνές με μαύρες σακούλες γεμάτες μετρητά, από ανθρώπους που αντιμετώπιζαν τις τραγικές συνέπειες των capital controls που επέβαλαν οι κύριοι Τσίπρας και Βαρουφάκης»

«Σήμερα, αντί οι υπεύθυνοι για όσα ζήσαμε εκείνες τις μέρες, που κόστισαν στον ελληνικό λαό 100 δισ. ευρώ, να ζητήσουν συγγνώμη για τους τυχοδιωκτικούς χειρισμούς τους, μας λένε ότι θα συγκροτήσουν ξανά το “μέτωπο της συμφοράς”», τόνισε στο τέλος ο εκπρόσωπος Τύπου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ