Δολοφονία στο Κουκάκι: Στη φυλακή ο 55χρονος – Κατέρρευσε στο γραφείο της ανακρίτριας


Στη φυλακή ο 55χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγό του στο Κουκάκι – Ισχυρίστηκε πως ένιωθε παθολογική ζήλια ενώ δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του

Στη φυλακή οδηγείται ο 55χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγο του στο Κουκάκι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται, ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής σε βάρος της συζύγου του, αφού σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία φέρεται να την είχε απειλήσει και στο παρελθόν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην απολογία του, ισχυρίστηκε πως ένιωθε παθολογική ζήλια για την εν διαστάσει σύζυγο του επειδή εκείνη ήθελε να βάλει τέλος στο γάμο τους και να πάει διακοπές με το φίλο της. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι κατηγορούμενος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και ισχυρίστηκε πως όταν συνειδητοποίησε τι έκανε επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του δύο φορές. Μάλιστα σύμφωνα με τους δικηγόρους του κατέρρευσε στο γραφείο της ανακρίτριας με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η διαδικασία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ