O Γούντι Άλεν σκέφτεται να αποσυρθεί από τη σκηνοθεσία – Έχει χάσει τον ενθουσιασμό του


Ο Γούντι Άλεν αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στον παλιό πρωταγωνιστή του, Άλεκ Μπάλντουιν, τους λόγους που σκέφτεται να αποσυρθεί από τη σκηνοθεσία.

Ο Γούντι Άλεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως δήλωσε στη συνέντευξη που έδωσε στον Άλεκ Μπάλντουιν η οποία μεταδόθηκε live μέσα από τον Instagram λογαριασμό του ηθοποιού που μετράει 2.4 εκατομμύρια followers.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και μουσικός ανέφερε ότι σκέφτεται να αποσυρθεί μετά την επόμενη ταινία του που θα σκηνοθετήσει στο Παρίσι το ερχόμενο φθινόπωρο.

«Μάλλον θα κάνω το πολύ ακόμα μια ταινία. Ο ενθουσιασμός έχει χαθεί. Παλιότερα όταν έκανα ταινίες έβγαιναν στις αίθουσες όλης της χώρας και ερχόταν εκατοντάδες κόσμος για να τις δει στη μεγάλη οθόνη. Τώρα κάνεις μια ταινία και μένει μερικές εβδομάδες στα σινεμά. Ίσως έξι ή τέσσερις εβδομάδες ή όσο και μετά πηγαίνει κατευθείαν σε streaming. Δεν είναι το ίδιο. Δεν το απολαμβάνω το ίδιο», εξήγησε ο Γούντι Άλεν.

«Ο κόσμος προτιμά να κάθεται στο σπίτι, με τις μεγάλες οθόνες της τηλεόρασής του, τον καλό ήχο και την καθαρή εικόνα, αλλά δεν είναι το ίδιο με τον κινηματογράφο. Δεν παίρνω την ίδια χαρά πλέον να κάνω μια ταινία. Ήταν ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι 500 άνθρωποι θα πάνε να τη δουν. Δεν ξέρω πως νιώθω πια όταν κάνω ταινίες. Θα κάνω άλλη μια και θα δω πώς θα είμαι», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/CfWpDx6KQ7C

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Άλεν αποκάλυψε ότι ένιωθε «τρομοκρατημένος, κρυμμένος κάτω από το κρεβάτι» και «δεν έβγαινε έξω για μήνες». Τότε συνειδητοποίησε: «Μου αρέσει κάτω από το κρεβάτι».

«Δεν χρειάζεται να βγω έξω, δεν χρειάζεται να κάνω ταινία… Είμαι σπίτι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να γυμνάζομαι, να εξασκούμε στο κλαρινέτο και να γράφω. Σκέφτηκα από μέσα μου, τι θα γινόταν αν δεν έκανα ταινία; Μετά σκέφτηκα, ίσως κάνω μία ή δύο ακόμα. Ξέρεις, είμαι 86 ετών. Μου αρέσει να μένω σπίτι και να γράφω», παραδέχθηκε.

Θυμίζουμε ότι ο Γούντι Άλεν έχει σκηνοθετήσει τον Άλεκ Μπάλντουιν στις ταινίες «Alice» του 1990, «Στη Ρώμη με Αγάπη» του 2012 και «Θλιμμένη Τζάσμιν» του 2013.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ