Η Huawei διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της


Μία σειρά από κορυφαία προϊόντα σε διάφορες κατηγορίες ψηφιακών συσκευών παρουσίασε η Huawei.

Σε ειδική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη, ο κινεζικός κολοσσός παρουσίασε το νέο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs2, τo HUAWEI MateBook D16, το πρώτο tablet HUAWEI MatePad Paper με οθόνη e-ink, τα νέα smartphone HUAWEI nova Y70 και HUAWEI nova Y90, ενώ δεν έλειπε και η κατηγορία του ήχου με την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια ασύρματων ακουστικών, το HUAWEI FreeBuds Pro 2, για τους λάτρεις του ποιοτικού ήχου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Huawei Consumer Business Group, Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης, Σκανδιναβίας και Καναδά, Derek Yu, ανέλυσε και τους βασικούς τομείς εστίασης της στρατηγικής, που ανέπτυξε η εταιρεία κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, για να καλύψει τις νέες ανάγκες τεχνολογίας που έχουν δημιουργηθεί.

«Η Huawei έχει δεσμευτεί για συνεχή καινοτομία και εύκολη πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο για κάθε άτομο, οικογένεια και οργανισμό. Για αυτό συνεχίζουμε να επενδύουμε σημαντικά στην έρευνα και την ανάπτυξη. Θέλουμε να παρέχουμε επαναστατική καινοτομία στους καταναλωτές και να ηγούμαστε συνεχώς στην ανάπτυξη του κλάδου», δήλωσε ο κ. Derek Yu.

Αυτό που θα δούμε άμεσα στην Ελλάδα είναι το Matebook D16, ένας φορητός υπολογιστής 16 ιντσών με παραδοσιακό μέγεθος σώματος 15,6 ιντσών για εργασία, μελέτη και ψυχαγωγία με απόλυτη φορητότητα. Σύμφωνα με τη Huawei, η εταιρεία εντόπισε την ανάγκη των καταναλωτών για laptops με μεγαλύτερη οθόνη, που να παραμένουν όμως ελαφρά και λεπτά και έτσι, λάνσαρε μια νέα σειρά προϊόντων με οθόνη FullView 16 ιντσών, τοποθετημένη στο ελαφρύ σώμα των παραδοσιακών laptop 15,6 ιντσών. Το MateBook D16 (αλλά και το MateBook D16s) διαθέτουν μια τεράστια οθόνη 16 ιντσών, που προσφέρει άφθονο χώρο και διευκολύνει τη διαχείριση πολλών εργασιών ταυτόχρονα. Η σειρά MateBook χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel Core με TDP.

Επιπλέον, η Huawei ανακοίνωσε το νέο, αναδιπλούμενο Huawei Mate Xs 2. Όταν ξεδιπλωθεί, η οθόνη του Mate Xs 2 γίνεται επίπεδη και λεία, σαν καθρέφτης, προσφέροντας στους χρήστες, σύμφωνα με την εταιρεία, μια καθηλωτική αναδιπλούμενη εμπειρία, ιδανική τόσο για ψυχαγωγία όσο και για εργασία. Το συγκεκριμένο smartphone είναι επίσης εξοπλισμένο και με άλλες κορυφαίες λειτουργίες, όπως την κάμερα True-Chroma 50MP, που υποστηρίζει Huawei XD Optics. Η συσκευή διαθέτει μπαταρία 4600 mAh, με 66W HUAWEI SuperCharge για εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση εν κινήσει.

Στην εκδήλωση η Huawei παρουσίασε επίσης τα smartphones nova Y70 και HUAWEI nova Y90, που αποτελούν την προσιτή λύση για υψηλές επιδόσεις. Το nova Y70 έρχεται με μπαταρία στα 6000mAh που απαιτεί φόρτιση μόνο δύο φορές την εβδομάδα, ενώ το nova Y90 φορτίζεται κατά 53% σε μόλις 30 λεπτά, χάρη στο Huawei SuperCharge 40W. Και οι δύο συσκευές εξασφαλίζουν άνετη χρήση και εξαιρετική ψυχαγωγία, χάρη στις μεγάλες οθόνες, με το nova Y90 να διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών και το nova Y70 μία οθόνη 6,75 ιντσών.

Από πλευράς αξεσουάρ, η Huawei παρουσίασε το Freebuds Pro 2, ένα κορυφαίο ζευγάρι πραγματικά ασύρματων ακουστικών. Τα νέα ακουστικά ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ποιότητα ήχου και είναι εξοπλισμένα με το πρώτο σύστημα Triple MIC ANC TWS, που είναι σε θέση να παρέχει 15% περισσότερη μείωση θορύβου σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Τα FreeBuds Pro 2 είναι επίσης εξοπλισμένα με τρεις αλγόριθμους δυναμικής βελτιστοποίησης ακρόασης ήχου που είναι σε θέση να ανιχνεύουν αλλαγές στην ένταση, διαφορές στη δομή του ακουστικού πόρου και αλλαγές στην κατάσταση χρήσης σε πραγματικό χρόνο. Τα νέα ακουστικά της Huawei μπορούν επίσης να συνδεθούν εύκολα και απρόσκοπτα με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα smartphone.

Τέλος, η Ηuawei ανακοίνωσε την κυκλοφορία και του πρώτου της MatePad Paper με οθόνη E-Ink και λειτουργίες tablet, το οποίο είναι ιδανικό για οποιονδήποτε εργάζεται, γράφοντας ή σχεδιάζοντας και εκτιμά την ελευθερία να το κάνει αυτό, όπου κι αν βρίσκεται. Το MatePad Paper χαρακτηρίζεται από τη λεπτή κατασκευή του και το ελαφρύ βάρος του, μόνο στα 360 γραμμάρια. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με οθόνη 10,3 ιντσών, προσφέροντας άνετη ανάγνωση και χώρο για σημειώσεις. Πρόκειται επίσης για την πρώτη μονάδα οθόνης E Ink στον κόσμο, που διαθέτει την πιστοποίηση TÜV Rheinland Paper Like Display. Προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό οθόνης και στυλό, που επιτρέπει στους χρήστες να αισθανθούν σαν να γράφουν σε χαρτί, ακούγοντας παράλληλα ένα ευχάριστο «θρόισμα» καθώς κυλούν το στυλό πάνω στην οθόνη.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ