H δικηγόρος σταρ του Τζόνι Ντεπ θα γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Ευρώπη μαζί με τον αγαπημένο της


Η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Καμίλ Βάσκες θα γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Ευρώπη

Η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Καμίλ Βάσκες σχεδιάζει να γιορτάσει τα 38α γενέθλιά της με τον φίλο της Έντουαρτν Όουεν στο Λονδίνο. Η εντυπωσιακή δικηγόρος που εκπροσώπησε τον αστέρα του Χόλιγουντ στη δίκη του με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, θα γίνει 38 ετών στις 6 Ιουλίου.

Θα είναι τα πρώτα της γενέθλια μετά τη νίκη του ηθοποιού στην πολύκροτη υπόθεση και την διασημότητα που απέκτησε έκτοτε η έγκριτη νομικός που είναι πλέον περιζήτητη στα δικηγορικά γραφεία του Λος Άντζελες.Η Βάσκες βοήθησε τον Ντεπ να εξασφαλίσει αποζημίωση ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων στην αγωγή που είχε καταθέσει για συκοφαντική δυσφήμιση ενάντια στην Άμπερ Χερντ .c

Η δικηγόρος του Τζόνι ΝτεπΑ.Ρ

Κατά τη διάρκεια της δίκης, τα τρυφερά στιγμιότυπα της δικηγόρου με τον Ντεπ στην αίθουσα του δικαστηρίου προκάλεσαν φήμες ότι οι δυό τους έχουν αναπτύξει ερωτική σχέση. Καθ’ όλη τη διάρκεια, ωστόσο, πηγές λένε ότι έβγαινε αθόρυβα με τον Όουεν πετυχημένο στέλεχος στον κολοσσό WeWork με σπουδές στο Κέμπριτζ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα ακίνητα για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.

Σύμφωνα με το TMZ, η Βάσκες σκέφτεται να επισκεφτεί τον αγαπημένο της στη Βρετανία και θέλει να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί του, μετά απο μία δύσκολη και απαιτητική περίοδο για την ίδια. Πρόσφατα το ζεύγος εθεάθη στη Βιρτζίνια.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ