Ο Στέφανος Κορκολής για μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Άλσος

Ο Στέφανος Κορκολής θα υποδεχτεί στη σκηνή του Άλσους τον Πασχάλη και τη Σοφία Μανουσάκη.

Μετά τις μεγαλειώδεις sold out εμφανίσεις του στο Παλλάς, ο Στέφανος Κορκολής έρχεται στο Θέατρο Άλσος για μια μοναδική συναυλία το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιουλίου.

Μαγική προμηνύεται η συναυλία καθώς ο διεθνούς φήμης συνθέτης πέρα από την αναδρομή στο έργο του και τις δικές του επιτυχίες, θα ερμηνεύσει ο ίδιος τραγούδια που έχει γράψει για άλλους σπουδαίους τραγουδιστές όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Νάνα Μούσχουρη, ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, η Μαρινέλλα, ο Μάριος Φραγκούλης, ο Πάνος Μουζουράκης, η Γιώτα Νέγκα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Αντώνης Ρέμος και πολλοί άλλοι.

Στη σκηνή του Θεάτρου Άλσος θα ακουστούν τραγούδια όπως το «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι», «Δεν είσαι εδώ», «Εκατό φορές κομμάτια», «Σ ´έχω ερωτευτεί» και φυσικά δικές του επιτυχίες όπως το «Σκόνη και θρύψαλα», «Στους πέντε ανέμους», «Το σημάδι του σκορπιού», «Αγάπη παράξενη», «Οι μέρες της φωτιάς», «Χωρίς εσένα» και άλλα.

Επί σκηνής θα τον τιμήσει ένας από τους πιο διαχρονικούς και πετυχημένους ερμηνευτές, ο Πασχάλης. Λίγοι ίσως ξέρουν πως η φιλία τους μέτρα περίπου τριάντα πέντε χρόνια. Πρώτοσυνεργάστηκαν σε μουσική σκηνή στις αρχές του ’90 και το 2001 ο συνθέτης του έγραψε έναν ολόκληρο δίσκο ο οποίος περιείχε και το τραγούδι της σειράς «Είσαι το ταίρι μου» σε στίχους του ίδιου του Πασχάλη γνωρίζοντας πολύ μεγάλη επιτυχία.

Μαζί του η ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη, βασική ερμηνεύτρια του Στέφανου Κορκολή τα τελευταία χρόνια, η οποία μεταξύ άλλων μετράει ήδη στο ενεργητικό της δύο διπλούς χρυσούς δίσκους σε έργα Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος δημόσια την αποκάλεσε «αποκάλυψη μεγατόνων»

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου ο Στέφανος Κορκολής στο Θέατρο Άλσος για μια αξέχαστη βραδιά.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Κωστής Πυρένης: κιθάρες, τραγούδι
Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο – κρουστά
Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα -κρουστά -τραγούδι
Βικτωρ Κουλουμπής: μπάσο
Αχιλλέας Διαμαντής: Κιθάρες – τραγούδι
Νίκος Σταδιάτης: Keyboards – ακορντεόν – τραγούδι
Στεφανος Κορκολής: πιάνο, ενορχηστρώσεις, διασκευές, τραγούδι
Ηχοληψία : Δημήτρης Δημητριάδης

Πληροφορίες:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487
Ώρα έναρξης παράστασης: 20:30
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/stefanos-korkolis-2/, Public και στα ταμεία του Θεάτρου
www.theatroalsos.gr


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ