Μέγκαν Μαρκλ – Μπάκιγχαμ: Ολοκληρώθηκε η έρευνα για τις καταγγελίες σε βάρος της για bullying


«Αντλήθηκαν διδάγματα» αναφέρει το Μπάκιγχαμ, σχετικά με την έρευνα που αφορά στις καταγγελίες μελών του προσωπικού για bullying από την Μέγκαν Μαρκλ.

Το Παλάτι, αρνείται να δώσει λεπτομέρειες για τα εν λόγω συμπεράσματα της έκθεσης.

Η διεξαγωγή της έρευνας ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2021, όταν οι Times δημοσίευσαν ότι έχουν γίνει καταγγελίες σε βάρος της Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με το Reuters. Μεταξύ άλλων, είχε ειπωθεί ότι έκανε βοηθούς της να κλαίνε και συμπεριφερόταν σε άλλους τόσο άσχημα, σε βαθμό που αναγκάστηκαν να παραιτηθούν.

Το ζευγάρι εξέδωσε μια δήλωση ως απάντηση αρνούμενο ότι είχε εκφοβίσει οποιονδήποτε και σε μια συνέντευξη με την Oprah Winfrey λίγο αργότερα, κατηγόρησε το Παλάτι ότι «διαιωνίζει τα ψέματα».

Ο Μάικλ Στίβενς, υπεύθυνος για τα οικονομικά της βασιλικής οικογένειας, υπογράμμισε ότι η έρευνα, η οποία διενεργήθηκε από ανεξάρτητη δικηγορική εταιρεία, έγινε για να εξεταστεί πώς έγινε ο χειρισμός των καταγγελιών, αλλά και για να βελτιωθούν οι πρακτικές στον βασιλικό οίκο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Times, υψηλόβαθμος συνεργάτης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είχε εκφράσει ανησυχίες τον Οκτώβριο του 2018, υποστηρίζοντας ότι η δούκισσα είχε κάνει bullying σε κάποιους από τους βοηθούς της. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρίγκιπας του ζήτησε να αφήσει το θέμα, το οποίο δεν προχώρησε ποτέ. Λίγο αργότερα, το παλάτι ανακοίνωσε ότι θα γίνει έρευνα.

Το Παλάτι διέταξε έρευνα, λέγοντας ότι ήταν «πολύ ανήσυχο» και όλοι όσοι συμμετείχαν, συμπεριλαμβανομένων των νυν και πρώην μελών του προσωπικού, έχουν ενημερωθεί για το αποτέλεσμα. Βασιλικές πηγές αρνήθηκαν να πουν εάν η ίδια η δούκισσα είχε εμπλακεί.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ