Θεσσαλονίκη: «Δεν είμαι βιαστής» υποστηρίζει ο 27χρονος τράπερ – Τι λέει η μητέρα της 16χρονης


Θεσσαλονίκη: Εδώ και έναν μήνα σχεδόν, μια 16χρονη μαθήτρια του λυκείου ζει τον χειρότερο εφιάλτη.

Η ανήλικη κοπέλα κατήγγειλε ότι βιάστηκε από γνωστό τράπερ, ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Η μητέρα της μίλησε στο Mega και περιέγραψε τα όσα ισχυρίζεται το παιδί της.

«Δεν είναι καλά ψυχολογικά. Δεν τον γνώριζε, μέσα από το ίντερνετ, μέσα από κάποια άλλη φίλη ίσως από την αδερφή της είχε κάποιο αγόρι, έτσι δηλαδή, δεν τον γνώριζε, δεν έχουν βγει ποτέ. Δηλαδή απλά την είδε, αυτό. Την ενόχλησε στο Instagram, του είπε ότι δε θέλω να με ενοχλείς».

Ο τράπερ, ωστόσο, φαίνεται πως επέμεινε και σύμφωνα με το κορίτσι, της είχε στήσει καρτέρι έξω από την σχολή χορού.

«Πήγε τον βρήκε, το κορίτσι ήταν στον χορό επτά η ώρα το απόγευμα, την είχε στημένη δύο – δυόμισι ώρες με το που βγήκε από εκεί ‘να σου πω’, με το ‘να σου πω’ την τράβηξε μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε στο δίπλα χωράφι. Εκεί προσπάθησε, υπάρχουν στοιχεία, εγώ μέσα σε… Γιατί πηγαίνω καθημερινά, την πηγαίνω και τη φέρνω, την βρήκα στον δρόμο σε κατάσταση πολύ χάλια και πήγα αμέσως στην αστυνομία».

Επιμένει ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της

Από τις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται, ο τράπερ αρνείται την κατηγορία του βιασμού και δίνει τη δική του ερμηνεία για τα όσα συνέβησαν.

«Καταρχήν δεν έγινε έτσι, ούτε βιασμός έγινε, ούτε αρπαγή, ό,τι λέει. Αυτή ήρθε με τη θέλησή της. Βρεθήκαμε δύο – τρεις φορές με την αδερφή της. Ο ξάδερφός μου μίλησε με την αδερφή της και έτσι έγινε η γνωριμία. Βγήκαμε δύο φορές τέσσερα άτομα και την τρίτη κανονίσαμε μόνοι μας, με τη θέλησή της. Μου έδειχνε ναι ότι υπήρχε θέληση αλλά αυτή είπε και καλά ότι την πήρα με το ζόρι, με χρεώνει αρπαγή, ότι την εκβίαζα. Σε κάποια μηνύματα που έχω και στο κινητό μου, μου λέει ‘όταν κοιμηθεί η μάνα μου και ο μπαμπάς μου μπορώ να βγω’».

Ο τράπερ επιμένει ακόμη και τώρα ότι δεν έκανε κάτι κακό και ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με τη θέληση της 16χρονης.

«Στην αρχή ήταν θετική, πήγα και την πήρα εγώ με το αμάξι και λέω ‘ξέρεις κανέναν μέρος να πάμε κάπου εδώ κοντά;’, και μου λέει ‘όχι’ και λέω ‘πάμε κάπου στην τύχη’ και βρήκαμε ένα μέρος και πήγαμε κάτσαμε μέσα στο αμάξι. Μετά για μια φάση έλεγε ‘σταμάτα, δε θέλω’ και εγώ αντί να πω ‘ άντε φύγε, τέλος, πάω να σε αφήσω να φύγω’ ε, να λιγάκι επέμενα ‘έλα να σου δώσω κανένα φιλάκι, κανένα έτσι, κανένα γιουβέτσι’ και αυτή έκανε ηχογράφηση χωρίς να ξέρω. Έλεγε ‘δε θέλω, δεν κάνω’ αλλά η στάση της ήταν σαν να θέλω ρε φίλε. Αλλά εγώ μέσα στην ηχογράφηση δεν είμαι άγριος και τέτοια. Μετά της είπα ‘έλα να σε πάω εκεί που σε πήρα’, την άφησα και έφυγα».

Ο 27χρονος επιμένει στην αθωότητά του αλλά ζητά συγγνώμη για την… παρεξήγηση.

«Να ζητήσω συγγνώμη από αυτήν και την οικογένειά της αν νόμιζε ότι θα γίνει κάτι κακό. Εγώ δεν είχα κανέναν τέτοιον σκοπό απλά ήμουν λίγο επίμονος γιατί μου άρεσε. Ζητώ συγγνώμη. Επειδή που μιλούσαμε έδειχνε θετική, δηλαδή στα μηνύματα, αλλά μετά έγινα λίγο πιο επίμονος, μετά κατάλαβα το λάθος μου. Δεν έχω πειράξει κανέναν ποτέ στη ζωή μου, δεν έκανα τίποτα, θα μου μείνει και το όνομα ‘ο βιαστής’ και δεν είμαι τέτοιο παιδί».

Είναι ο ίδιος τράπερ, που τον Ιανουάριο του 2021 είχε προκαλέσει σάλο, όταν εν μέσω καραντίνας επέλεξε να γυρίσει βίντεο κλιπ στον οικισμό Ρομά στον Δενδροπόταμο, χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας, με κάποιους μάλιστα να κρατούν όπλα, τα οποία ο ίδιος είχε ισχυριστεί τότε ότι ήταν ψεύτικα.

Με απόφαση εισαγγελέα, η φωτογραφία και τα στοιχεία του 27χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ή όχι και άλλα κορίτσια που στο παρελθόν έζησαν παρόμοια κατάσταση με την 16χρονη.

«Δεν είναι βιαστής»

Μιλώντας στο MEGA, η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος του 27χρονου, σημείωσε πως ο 27χρονος έκανε λάθος και γι’ αυτό βρίσκεται στη φυλακή.

«Υπήρξε λάθος και το πληρώνει. Ο άνθρωπος κατάλαβε το λάθος του γι’ αυτό είναι στη φυλακή. Έχει κάνει λάθος, το δέχεται αλλά δεν είναι βιαστής».

Η δικηγόρος του σημειώνει πως:

«Δεν είναι ούτε βίαιος, ούτε βάναυσος. Θέλει να αποδείξει ότι δεν είναι κακό παιδί, έκανε σφάλμα, ζητάει συγγνώμη και θέλει να κριθεί για το σφάλμα που έκανε, όχι για την υπερβολή».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ