Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ: Σήμερα Παρασκευή, 36 επιχειρήσεις θα προσφέρουν πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας

ΟΑΕΔ – Όλες οι ειδήσεις: Την έβδομη «Ημέρα Καριέρας» στο Βόλο διοργανώνει σήμερα (1/7) η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 7η «Ημέρα Καριέρας» στον Βόλο, την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022, στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos (Πλαστήρα 1), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 36 επιχειρήσεις με πάνω από 1.000 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Ενδεικτικά, οι θέσεις εργασίας αφορούν στους κλάδους βιομηχανιών τσιμέντου, τροφίμων, εκπαίδευσης, παροχής ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών, τουρισμού, με ενδεικτικές ειδικότητες: μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι, χημικοί, μεταλλειολόγοι μηχανικοί, πτυχιούχοι νοσηλευτές, τεχνολόγοι ραδιολόγοι, φυσικοθεραπευτές, καθηγητές ξένων γλωσσών, στελέχη ξενοδοχειακών τουριστικών επιχειρήσεων, μάγειρες, σύμβουλοι τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, κ.ά..

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, χωρίς ραντεβού. Ακόμη, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-volos

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ