Ο Χιου Γκραντ θα παίξει τον Δία σε νέα επική σειρά του Netflix!


Το Kaos, η επερχόμενη νέα σειρά του Netflix αντλεί έμπνευση από την ελληνική μυθολογία.

Aπό τις αρχές του 2022 είχε γίνει γνωστό ότι το Netflix ετοιμάζει μια νέα επική σειρά που αντλεί έμπνευση από την ελληνική μυθολογία.

Ο λόγος για το Kaos (Χάος) με showrunner την Τσάρλι Κόβελ και σκηνοθέτρια την Γκιόργκι Μπανκς-Ντέιβις I Hate Suzie και Paper Girls).

Ωστόσο, η είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες είναι ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Δία θα παίξει ο Χιου Γκραντ!

Σύμφωνα με το Deadline, τα γυρίσματα της σειράς η οποία περιγράφεται ως μια «σκοτεινά αστεία, σύγχρονη περιστροφή στην ελληνική μυθολογία», θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Η επίσημη περιγραφή του Netflix δίνει το στίγμα της νέας σειράς: «Μια σκοτεινή κωμική και σύγχρονη αναπαράσταση της ελληνικής μυθολογίας, εξερευνώντας θέματα της πολιτικής των φύλων, της εξουσίας και της ζωής στον κάτω κόσμο. Ο Δίας έχει μια ρυτίδα. Ανησυχεί ότι μπορεί να σημαίνει το τέλος του κόσμου… και μπορεί. Επειδή στη γη, έξι άνθρωποι — που δεν γνωρίζουν τη σημασία ή τη σύνδεση μεταξύ τους — μαθαίνουν ότι αποτελούν συστατικά μέρη μιας αρχαίας προφητείας. Θα ανακαλύψουν την αλήθεια για τους θεούς και τι κάνουν στους ανθρώπους; Και, αν το κάνουν, θα μπορέσουν να τους σταματήσουν;»

Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Sister, που ήταν πίσω από το επιτυχημένο Chernobyl του ΗΒΟ.

Τον Χιου Γκραντ πλαισιώνουν οι ηθοποιοί: Τζάνετ ΜακΤίρ στον ρόλο της Ηρας, Κλιφ Κέρτις (Ποσειδώνας) και Ντέιβιντ Θιούλις ως Αδης.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter το Kaos θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ