Ακολούθησα 2 συμβουλές του δερματολόγου μου και είδα το πρόσωπό μου πραγματικά ενυδατωμένο


Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε θέμα αφορά την επιδερμίδα μας, αλλά ούτε ένα προϊόν μόνο του μπορεί να χαρίσει το αποτέλεσμα που επιθυμεί κάθε γυναίκα.

Ποιο είναι αυτό; Καθαρή, ενυδατωμένη επιδερμίδα, που είναι υγιής και λαμπερή.

Αυτό είναι κάτι που κερδίζουμε πάντα μετά από καθημερινή φροντίδα και κατάλληλο συνδυασμό προϊόντων.

Για να φτάσουμε στο καλύτερο επίπεδο την περιποίηση της επιδερμίδας, πρέπει να τολμήσουμε να κάνουμε μίξεις προϊόντων, να αλλάξουμε τη σειρά με την οποία τα εφαρμόζουμεστο πρόσωπό μας, αλλά και το πιο βασικό να δοκιμάσουμε διαφορετικές χρήσεις τους.

Υπάρχουν δύο συνδυασμοί που είναι πραγματικά αποτελεσματικοί ως προς την επιδερμίδα. Μου τους πρότεινε ο δερματολόγος μας και είδα άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κι όλας εβδομάδα.
Το πρόσωπό μου δεν έγινε απλά πιο λαμπερό, επιπλέον το ένιωθα πιο ενυδατωμένο και σφριγηλό.

Ο δερματολόγος λοιπόν μου είπε ότι το φερουλικό οξύ και η ρετινόλη είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός. Αυτό γιατί η ρετινόλη διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ το φερουλικό οξύ -αντιοξειδωτικό- της επιτρέπει να διεισδύσει βαθύτερα στις εσωτερικές στοιβάδες επιδερμίδας και έτσι το δέρμα γίνεται πιο ανθεκτικό στους ερεθισμούς.

Όταν του ζήτησα το πρόσωπό μου να είναι λαμπερό, μου πρότεινε να δοκιμάσω πριν την εφαρμογή μάσκας, να εφαρμόσω ένα προϊόν που περιέχει βιταμίνη C και να το αφήσω να απορροφηθεί εντελώς, να υπάρχει υγρασία στο πρόσωπό σας.

Η μάσκα βοηθάει τη βιταμίνη να διεισδύσει βαθύτερα και έτσι απορροφάται από το δέρμα και αυτό πραγματικά ακτινοβολεί από λάμψη. Το συνειδητοποίησα αμέσως μόλις αφαίρεσα τη μάσκα και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ