Technoblade: Ο YouTuber του Minecraft πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 23 ετών


Ο YouTuber του Minecraft, Technoblade, πέθανε σε ηλικία 23 ετών, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του σε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο που δημοσιεύτηκε για λογαριασμό του. Το βίντεο, με τίτλο “so long nerds” δημοσιεύτηκε στους 10 εκατομμύρια followers του, δείχνοντας τον πατέρα του να τον αποκαλεί “το πιο εκπληκτικό παιδί που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς ποτέ”. Η προσωπικότητα του Διαδικτύου των ΗΠΑ έγινε διάσημη με ζωντανή ροή και δημοσίευση κλιπ με τον εαυτό του να παίζει το βιντεοπαιχνίδι sandbox. Πέρυσι, ο Technoblade αποκάλυψε στους θαυμαστές του ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα, που γράφτηκε ώρες πριν από το θάνατό του και το διάβασε ο πατέρας του, ξεκίνησε: “Γεια σε όλους, Technoblade εδώ. Αν το παρακολουθείτε αυτό. Είμαι νεκρός.” Συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι το πραγματικό του όνομα ήταν στην πραγματικότητα Άλεξ, αναπολώντας την εποχή που έκανε φάρσες στους θεατές να πιστέψουν ότι το όνομά του ήταν Ντέιβ. “Σας ευχαριστώ όλους που υποστηρίξατε το περιεχόμενό μου όλα αυτά τα χρόνια”, συνέχισε. “Αν είχα άλλες εκατό ζωές, νομίζω ότι θα επέλεγα να γίνω ξανά η Technoblade κάθε φορά, καθώς αυτά ήταν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μου”. Ο διαδικτυακός αστέρας, ο οποίος κέρδισε τουρνουά Minecraft και λεγεώνες θαυμαστών που μιλούσαν για τη ζωή του με χιουμοριστικό τρόπο ενώ έπαιζε το παιχνίδι, εξήγησε σε ένα βίντεο συγκέντρωσης χρημάτων που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο ότι είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία και μια επέμβαση διάσωσης άκρων μετά από μια επώδυνη όγκο στο δεξί του χέρι.

Πέθανε από σάρκωμα, που είναι ένας σπάνιος καρκίνος των οστών και των μαλακών ιστών. Αποκάλυψε τη διάγνωσή του με καρκίνο τον Αύγουστο του 2021, εξηγώντας ότι αρχικά πίστευε ότι ο πόνος που ένιωθε ήταν από έναν επαναλαμβανόμενο τραυματισμό λόγω στρες λόγω υπερβολικού παιχνιδιού. Αφού πρήστηκε το χέρι του πήγε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια διαγνώστηκε με καρκίνο. Λίγα είναι γνωστά για τον Technoblade, ο οποίος κράτησε την πραγματική του ταυτότητα κρυμμένη μέχρι το τέλος. Αλλά το διαδικτυακό του avatar ήταν μια εικόνα ενός εστεμμένου χοίρου. Έχει 10,8 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube, όπου το βιογραφικό του λέει: “Παίζω βιντεοπαιχνίδια πάρα πολύ. Μπορεί να μην είμαι ο καλύτερος, αλλά έχω ζεστούς αγκώνες.”

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ