Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς θα αντικρούσει το πόρισμα-φωτιά για Μαλένα και ‘Ιριδα


Τα επίμαχα σημάδια των δολοφονημένων κοριτσιών, Μαλένας και Ίριδας, θα παίξουν κομβικό ρόλο στην υπερασπιστική γραμμή που χαράζει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, θα επιχειρήσει να αμφισβητήσει τα στοιχεία που περιέχει το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, παρότι το νέο πόρισμα μιλά ξεκάθαρα για δολοφονίες, εμφανίζεται διατεθειμένη να στηρίξει με θέρμη τα αρχικά πορίσματα, που αναφέρονταν σε παθολογικά αίτια, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε υποβάλει μέχρι και… μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας που ανέφερε ηπατική ανεπάρκεια.

Τα επίμαχα σημάδια των δολοφονημένων κοριτσιών, Μαλένας και Ίριδας, θα παίξουν κομβικό ρόλο στην υπερασπιστική γραμμή που χαράζει η 33χρονη.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως, στα πρώτα πορίσματα των Τσάκωνα και Τσιόλα, τα σημάδια είχαν χαρακτηριστεί ως μεταθανάτια. Ωστόσο, στην ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας τα σημάδια αναγράφονται ως:

Χωρίς κανέναν χρονικό προσδιορισμό – όπως άλλωστε και στην πρώτη έκθεση της Ίριδας.

Διεπιστώθη λύση της συνέχειας του στοματικού βλεννογόνου άνευ έτερων χαρακτηριστικών.

Ακόμα και αυτά τα ευκόλως εννοούμενα για έναν ιατροδικαστή, οι έγκριτοι επιστήμονες Καρακούκης και Καλόγρηας τα αποσαφηνίζουν λεπτομερώς στο πόρισμά τους, περιγράφοντας:

Κακώσεις εν ζωή γενόμενες στοματικού βλεννογόνου, για την Ίριδα.

Οι εκδορές είναι πρόσφατες εν ζωή γενόμενες, χρώματος ερυθρού, χωρίς στοιχεία απορρόφησης, για την Μαλένα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ισχυριστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, πως τα σημάδια έγιναν κατά τη διάρκεια της ανάνηψης και άρα μεταθάνατια καθώς, όταν μπήκαν στο δωμάτιο οι γιατροί, η Μαλένα ήταν ήδη νεκρή. Κάτι πάντως που δεν αποδεικνύεται από σωρεία άλλων ευρημάτων, τα οποία δείχνουν πως τα σημάδια έγιναν όσο το παιδί ήταν εν ζωή.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ