«Στην αρχή δεν με ήθελε το Mega. Τυχαία με αγάπησε ο κόσμος» (pic)

Μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη έδωσε γνωστός σεφ στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στη συνολική του πορεία, προκαλώντας αίσθηση με τις αποκαλύψεις που έκανε.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία του μέχρι σήμερα και στον τρόπο που κατέληξε να μπει στο Mega και το MasterChef.

«Φέτος συμπληρώνω 33 χρόνια που μαγειρεύω και ακούω πάρα πολλούς μάγειρες να λένε ότι το φαγητό είναι δημιουργία, είναι τέχνη. Εγώ όλα αυτά δεν τα πιστεύω. Και να σου πω την αλήθεια, έπειτα από 33 χρόνια έχω αρχίσει να βαριέμαι το μαγείρεμα γιατί το επάγγελμα έχει αλλάξει πολύ. Με το μαγείρεμα ασχολήθηκα κατ’ ανάγκη, δεν είχα μαγειρέψει ποτέ μέχρι τα 16, ούτε ήξερα να τρώω καλά. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να γεμίσει το στομάχι μου για να βγω έξω να κάνω καμιά αλητεία, καμιά μπούρδα. Τυχαία έπεσα στο επάγγελμα, τυχαία μου άρεσε και τυχαία έκανα καριέρα στην τηλεόραση.

Από το MasterChef με βρήκαν ξεφυλλίζοντας ένα Αθηνόραμα που είχε τους Χρυσούς Σκούφους στο οποίο έκοβαν φάτσες. Στην αρχή δεν με ήθελε το Mega και ήμουν ο τελευταίος που κάλεσαν γιατί δεν τους άρεσαν οι άλλοι στο casting. Και τυχαία ο κόσμος με αγάπησε, γιατί όταν πρωτοβγήκα στην τηλεόραση δεν ήμουν το πρότυπο του τηλεοπτικού ανθρώπου. Θα μπορούσαν να πουν: “Ποιος είναι ο μαλ…ας με τα τατουάζ που βγαίνει στην τηλεόραση;”», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

ΠΗΓΗ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here