Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα ο 22χρονος που βούτηξε με χειροπέδες στον Θερμαϊκό


Βεβαρημένο το ποινικό ιστορικό του 22χρονου που βούτηξε στον Θερμαϊκό προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε λίγο πριν τις 12:00 ο 22χρονος Αλγερινός που το πρωί της Κυριακής (3/7) στην προσπάθειά του να διαφύγει από σύλληψη της Αστυνομίας βούτηξε στα νερά του Θερμαϊκού.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση, απείθεια, εξύβριση και παραβίαση των μέτρων για πρόληψη ασθενειών. Κατά την άφιξή του δεν έκανε κάποια δήλωση, αλλά κάλυψε το πρόσωπό του με σακούλα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες του thessToday.gr το ποινικό ιστορικό του είναι βεβαρημένο από σειρά αδικημάτων.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 22χρονος το πρωί της Κυριακής (3/7) φέρεται να παρενοχλούσε περαστικούς στα παγκάκια της Νέας Παραλίας, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου κλήθηκε περιπολικό.

Ο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αφού πέρασαν χειροπέδες στον Αλγερινό, τον έχασαν από τα χέρια τους, εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του και μετά από μια πορεία 200 μέτρων ο 22χρονος προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης βούτηξε στον Θερμαϊκό.

Άμεσα ενημερώθηκε και το Λιμεναρχείο -λόγω αρμοδιότητας των υδάτων- ωστόσο τρεις αστυνομικοί έκριναν άμεση την ανάγκη επιχείρησης για την ανάσυρσή του, καθώς ο ίδιος φώναζε ενώ ήταν στο νερό «θέλω να πεθάνω». Αφού του έδεσαν τον αγκώνα με σκοινί για να μείνει στην επιφάνεια, τελικά κατάφεραν και τον έβγαλαν από τον Θερμαϊκό σώο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στον οργανισμό του 22χρονου εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες ενώ φέρεται να ήταν και υπό την επήρεια αλκοόλ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ