Survivor αποχώρηση: Η Σταυρούλα έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης [vid]


Μετά από πολλές νίκες, έπαθλα και συγκινήσεις η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχαιρέτησε το ριάλιτι επιβίωσης Survivor μια στροφή πριν από την τελική ευθεία.

Η αθλήτρια που είχε δοκιμαστεί και προσφάτως απέναντι στην κρίση του κοινού, αυτή τη φορά απέναντι στον καλό της φίλο Στάθη Σχίζα δεν κατάφερε να παραμείνει. Ένα ακόμη σοκ για το reality επιβίωσης, μία μόλις ανάσα από τον τελικό.

Αποχώρησε η Σταυρούλα

Στο παρελθόν η Σταυρούλα με αφορμή σχόλιο της Ασημίνας είχα χρειαστεί να μιλήσει αρκετά για το αν και το πως θα φτάσει στον τελικό της Αθήνας στο Γαλάτσι. Δυστυχώς για την ίδια όμως δεν θα βρεθεί εκεί. Ο Στάθης Σχίζας που ήταν υποψήφιος στο SURVIVOR με τη φίλη του Σταυρούλα, πράγμα που από κοινού οι δύο παίκτες έχουν χαρακτηρίσει «αδικία». Με την αφορμή αυτή μίλησε για τους τρεις παίκτες που έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην Αθήνα και σχολίασε τη στάση τους μέχρι σήμερα και αν τους αξίζει να βρίσκονται εκεί.

Αρχικά για τον Άρη Σοϊλέδη είπε ότι η αγωνιστική του ικανότητα τον έχει φτάσει μέχρι εδώ παρά τα λάθη του σε επίπεδα συμπεριφοράς. Παρόλα αυτά είπε ότι δικαίως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Το ίδιο είπε και για την Ασημίνα η οποία παρά τις «κωλοτούμπες της», αγωνιστικά της αξίζει να βρίσκεται εκεί. Για την Μαίη όμως δεν ήταν τόσο καλός. Είπε ότι είναι μια παίκτρια αγωνιστικά μέτρια, που κατάφερε να φτάσει τόσο μακριά με το να βρίσκεται στις σωστές παρέες!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ