Κρήτη: Θλίψη για τον 23χρονο Νίκο και την 15χρονη Ελίσα που πέθαναν σε τροχαίο


Κηδεύονται ο άτυχος 23χρονος και το 15χρονο κορίτσι, θύματα του τροχαίου που συγκλόνισε την Κρήτη

Ανείπωτη είναι στην Κρήτη η θλίψη για τους δύο νέους, τον 23χρονο Νίκο και την 15χρονη Ελίσα που χάθηκαν στο θανατηφόρο τροχαίο που «πάγωσε» τα Χανιά.

Οι δύο νέοι έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα της Κυριακής λίγο μετά τη σήραγγα Τοπολίων στην Κίσσαμο ενώ είχαν πάει βόλτα με τους φίλους τους, μια 23χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και ένα 17χρονο που επίσης τραυματίστηκε.

Οι οικογένειες των δύο παιδιών που έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή, είναι απαρηγόρητες ενώ ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο «αντίο» στους δύο νέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κηδείες των δύο παιδιών θα γίνουν την Τρίτη και την Τετάρτη. Αρχικά θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου Νίκου στη 1 μετά το μεσημέρι της Τρίτης στον Ι. Ν Αγίου Αντωνίου στο Κακοδίκι Σελίνου και θα ακολουθήσει η κηδεία της άτυχης 15χρονης στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης στην Κάνδανο, στον Ι.Ν της Αναλήψεως, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Μιχαήλ Αρχαγγέλου.

Κρήτη: Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής σε επαρχιακό δρόμο της Κισσάμου στα Χανιά όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος και στο οποίο επέβαιναν οι δύο ανήλικοι – το 15χρονο κορίτσι και το 17χρονο αγόρι – και μία 23χρονη εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός, με καταγωγή από την Γεωργία, να βρει τραγικό θάνατο ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες να τραυματιστούν σοβαρά. Πιο σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός της 15χρονης η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Την ίδια ώρα, στο όχημα του αγροτικού επέβαιναν δύο άτομα – ένας άνδρας και μία γυναίκα – με την 74χρονη γυναίκα να τραυματίζεται ελαφρά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ