Φωτιά στο Κρανίδι – Η ανακοίνωση του Amanzoe: Ευχαριστούμε τις αρχές που εργάστηκαν αδιάκοπα


Το ενθαρρυντικό μήνυμα που δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ξενοδοχείου Amanzoe

Επίσημη ενημέρωση από την ιδιοκτησία του Amanzoe έγινε πριν από λίγο με τους ιδιοκτήτες να ευχαριστούν τις τοπικές αρχές «οι οποίες εργάστηκαν αδιάκοπα με στόχο να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς και οι οποίες παραμένουν στο σημείο και συνεχίζουν να επιβλέπουν την κατάσταση έως και αυτή την στιγμή».

Το ενθαρρυντικό μήνυμα που δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ξενοδοχείου κάνει λόγο για πολύ μικρότερη ζημιά και έκταση σε σχέση με τους αρχικούς φόβους, επισημαίνοντας πως οι βίλες του πολυτελούς καταλύματος έχουν μείνει ανεπηρέαστες.

Η πλήρης ανακοίνωση ακολουθεί:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι εχθές (Δευτέρα 4 Ιουλίου), ξέσπασε φωτιά κοντά στις εγκαταστάσεις του Amanzoe, η οποία προσέγγισε την ιδιοκτησία μας. Όλοι μας οι φιλοξενούμενοι αλλά και το προσωπικό μεταφέρθηκαν γρήγορα και με ασφάλεια σε κοντινό κατάλυμα.

Είμαστε ευγνώμονες προς τις τοπικές αρχές οι οποίες εργάστηκαν αδιάκοπα με στόχο να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς και οι οποίες παραμένουν στο σημείο και συνεχίζουν να επιβλέπουν την κατάσταση έως και αυτή την στιγμή. Σήμερα το πρωί (Τρίτη 5 Ιουλίου) είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η έκταση της φωτιάς τελικά δεν είναι όσο κακή όσο φοβόμασταν αρχικά.

Με ανακούφιση, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε ότι όλα τα σημεία του ξενοδοχείου έχουν μείνει ανεπηρέαστα, με την εξωτερική ζημιά να εκτείνεται σε περιορισμένο αριθμό pavilions, ενώ όλες οι βίλες έμειναν άθικτες. Το Amanzoe αναστέλλει τη λειτουργία τους έως ότου αξιολογηθεί η κατάσταση.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Θα επικοινωνήσουμε με τους επισκέπτες μας που είχαν κάνει κρατήσεις για τις προσεχείς ημέρες. Θα υπάρξει άμεση ενημέρωση εν ευθέτω χρόνω».

Υπενθυμίζουμε ότι οι διαμένοντες του Amanzoe εκκένωσαν το ξενοδοχείο άμεσα από τον δρόμο, ενώ όσοι ήταν στην παραλία μεταφέρθηκαν με πλωτά μέσα σε ασφαλή σημεία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ