Ζάκυνθος: Σύλληψη τριών Βρετανών για τον άγριο ξυλοδαρμό Μαροκινού στον Λαγανά


Ζάκυνθος: Ο άνδρας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από ομάδα Βρετανών φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι

Άμεση και αποτελεσματική υπήρξε η αντίδραση της ΕΛΑΣ μετά το επεισόδιο ξυλοδαρμού Μαροκινού από Βρετανούς στον Λαγανά το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ δύο ώρες μετά το επεισόδιο οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τρεις Βρετανούς ως δράστες του ξυλοδαρμού του Μαροκινού στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ένας από τους τρεις Βρετανούς που συνελήφθησαν έχει ήδη ομολογήσει ότι συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του αλλοδαπού.

Μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο Μαροκινός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου στο οποίο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σημειώνται ότι το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στο ίδιο τμήμα του δρόμου του Λαγανά στο οποίο ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο Αμερικανός Μπακαρί Χέντερσον το 2017, υπόθεση για την οποία καταδικάστηκαν και σε δεύτερο βαθμό οι έξι κατηγορούμενοι

Η μοιραία βραδιά στο Λαγανά

Το τραγικό περιστατικό με τον Μπακαρί Χέντερσον σημειώθηκε τα ξημερώματα της 7ης Ιουλίου 2017 την ώρα που ο νεαρός Αμερικανός μαζί με φίλους του διασκέδαζαν σε μπαρ στο Λαγανά Ζακύνθου όταν για μια φωτογραφία selfie με μια σερβιτόρα ξέσπασε άγριος καυγάς με Σέρβους θαμώνες να επιτίθονται λεκτικά αρχικά στην παρέα του Μπακαρί.

Η αψιμαχία που ξεκίνησε μέσα στο μαγαζί χωρίς να είναι υπαίτιος ο Μπακαρί οδήγησε σε κυνηγητό του νεαρού από το Τέξας και στον άγριο ξυλοδαρμό του μέχρι θανάτου από τουλάχιστον 9 άτομα. Το βίντεο με τα δολοφονικά χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι του Μπακαρί σε κεντρικό δρόμο του Λαγανά που είδε το φως έκανε το γύρο του κόσμου συγκλονίζοντας συγγενείς και φίλους του άτυχου νέου. Ο άτυχος Μπακαρί έτρεχε για να ξεφύγει από τους διώκτες του αλλά μια δυνατή κλωτσιά στα πλευρά τον έριξε στο πίσω μέρος σταθμευμένου αυτοκινήτου και εκείνος αμέσως σωριάστηκε στο έδαφος.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ