Κάρλος Σαντάνα: Κατάρρευσε επί σκηνής σε συναυλία του στο Ντιτρόιτ


Ο 74χρονος θρύλος της μουσικής Κάρλος Σαντάνα είχε συναυλία στο Κλάρκστον του Μίσιγκαν, όταν κατέρρευσε επί σκηνής

Ο 74χρονος Κάρλος Σαντάνα έπαιζε στο μουσικό θέατρο Pine Knob στο Κλάρκστον του Μίσιγκαν, όταν κατέρρευσε επί σκηνής το βράδυ της Τρίτης (5/7). Φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν γιατρούς να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον καλλιτέχνη που χαιρετούσε το κοινό καθώς τον απομάκρυναν, κάτι που προκάλεσε επευφημίες από όσους παρέμειναν στον χώρο.

Ο θρύλος της ροκ μουσικής τραγουδούσε το «Joy» πριν σταματήσει ξαφνικά, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που ανέφεραν ότι η μουσική σταμάτησε απότομα. «Περπατούσε, έπαιζε και ξαφνικά έπεσε», είπε η Τζάνετ Μπράουν που παρακολουθούσε την τέταρτη συναυλία του αγαπημένου της καλλιτέχνη και γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Ο μάνατζερ του Mάικλ Βρυώνης, δήλωσε στο CBS News οτι υπέστη «θερμική εξάντληση και αφυδάτωση». Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για παρακολούθηση, όπου «αναρρωνει», ανέφερε η δήλωση. Το σόου του Σαντάνα στο Burgettstown της Πενσυλβάνια το βράδυ της Τετάρτης, αναβλήθηκε, είπε ο Βρυώνης.

Ο πολυβραβευμένος μουσικός Κάρλος Σαντάνα γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1947 στο Μεξικό. Καταξιώθηκε ως μουσικός με την τεράστια επιτυχία που σημείωσε τη δεκαετία του ’60 με αποκορύφωμα τη διεθνή αναγνώρισή του στο φεστιβάλ του Woodstock το 1969.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ