Ηλεκτρική ενέργεια: Υπολογίστε από τώρα τον λογαριασμό του Ιουλίου


Ο καταναλωτής πρέπει να υπάγεται στο οικιακό τιμολόγιο, στο κοινωνικό τιμολόγιο, στο αγροτικό τιμολόγιο ή να έχει «επαγγελματικό» ρολόι ηλεκτρικής ενέργειας.

Μετά την ανακοίνωση της επιδοματικής πολιτικής της κυβέρνησης για το ηλεκτρικό ρεύμα, είναι πλέον εφικτό να υπολογίσουμε με ακρίβεια τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος για τον μήνα που διανύουμε. Τα νέα φαίνεται να είναι ευχάριστα καθώς συγκριτικά με τους προηγούμενους μήνες, το νοικοκυριό μπορεί να προσβλέπει στο ότι μια κιλοβατώρα ηλεκτρικής ενέργειας θα κοστίζει ακόμη και από 20 λεπτά του ευρώ ακόμη και αν συμπεριληφθούν όλες οι επιβαρύνσεις: ρήτρα αναπροσαρμογής, ΦΠΑ, τέλος ΔΕΔΔΗΕ, τέλος ΑΔΜΗΕ κλπ.

Η επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης για τον μήνα Ιούλιο είναι οριζόντια. Αυτό σημαίνει ότι δεν παίζει πλέον ρόλο η κατανάλωση και το αν η κατοικία είναι κύρια ή δευτερεύουσα. Το μόνο που παίζει ρόλο είναι αν ο καταναλωτής υπάγεται στο οικιακό τιμολόγιο, στο κοινωνικό τιμολόγιο, στο αγροτικό τιμολόγιο ή αν έχει “επαγγελματικό” ρολόι ηλεκτρικής ενέργειας.

Με αυτό το δεδομένο, ο αυτόματος υπολογισμός του λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας είναι πολύ εύκολος. Θα αναγράψετε στο εργαλείο που ακολουθεί την μηνιαία κατανάλωση, το είδος του τιμολογίου (οικιακό, κοινωνικό αγροτικό κλπ) και την τιμή που σας πουλάει το ρεύμα η εταιρεία με την οποία συνεργάζεστε. Το αποτέλεσμα θα προκύψει αυτόματα και μάλλον θα σας αφήσει ικανοποιημένους καθώς η τιμή του Ιουλίου θα είναι η χαμηλότερη από τότε που ξέσπασε η κρίση. Δείτε το σχετικό εργαλείο υπολογισμού του λογαριασμού ρεύματος του Ιουλίου ΕΔΩ


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ