Σκιάθος: Τουρίστρια εκτινάχθηκε από τα αέρια τουρμπίνων αεροσκάφους

Στο αεροδρόμιο Σκιάθου, τα αεροσκάφη πετούν σε απόσταση «αναπνοής» πάνω από τα κεφάλια παραθεριστών. Αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει πολλές φορές ατυχήματα, καθώς πολλοί τουρίστες, αλλά και ντόπιοι, καταγράφουν σε βίντεο και εικόνες τις εντυπωσιακές προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροσκαφών, σε πολύ χαμηλό ύψος.

Αυτή τη φορά, εξαιτίας της πίεσης των αερίων που προκαλούν οι τουρμπίνες, μια 61χρονη Βρετανίδα υπήκοος έπεσε στο έδαφος, από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει για να βιντεοσκοπήσει από καλύτερη θέση, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η γυναίκα διακομίσθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από τη Σκιάθο στο λιμάνι του Βόλου, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και στις 15.30 έκανε εισαγωγή στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τo νέο ατύχημα προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελίας Βόλου ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σκιάθου

Να σημειωθεί πως, στις 19 Ιουνίου, σε αντίστοιχο περιστατικό, είχε τραυματιστεί ελαφρά, κατά τον ίδιο τρόπο, χωρίς όμως να χρειαστεί νοσηλεία, ένας 79χρονος.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ