Εσώρουχα: Ποιο σουτιέν είναι το καλύτερο για καθημερινή χρήση;


Ποιο σουτιέν είναι καλύτερο για να φορέσω; Αυτή η ερώτηση πιθανότατα περνάει από το μυαλό σας κάθε πρωί όταν ντύνεστε για τη δουλειά ή ετοιμάζεστε να κάνετε μερικές δουλειές. Ενώ έχουμε καταλήξει σε μια παγκόσμια συναίνεση ότι το να φοράτε ένα σουτιέν καθημερινά είναι κάπως απαραίτητο, είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε το σωστό είδος σουτιέν για καθημερινή χρήση. Αν και ένα στράπλες δαντελωτό σουτιέν μπορεί να είναι χαριτωμένο για ραντεβού, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να μετατραπεί σε εφιάλτη όσον αφορά τη δουλειά και την καθημερινή χρήση. Τώρα, είτε έχετε μια κουραστική μέρα μπροστά σας είτε μια δροσερή μέρα στο σπίτι, υπάρχει ένα σουτιέν που είναι απλά τέλειο για εσάς. Το να φοράτε ένα άνετο σουτιέν κάθε μέρα θα ανεβάσει τη διάθεσή σας, θα διευκολύνει τις καθημερινές σας εργασίες και γενικά θα είναι μια μεγάλη “στήριξη” για εσάς. Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι σουτιέν εκεί έξω και η σύγχυση είναι φυσική, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε μια λίστα με σουτιέν που πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Ποτέ δεν ξέρεις ποιο μπορεί να σου φανεί χρήσιμο ανάλογα με το ντύσιμό σου.

Ποιο σουτιέν να επιλέξεις;

  • Σουτιέν T-Shirt. Αυτά τα σουτιέν έρχονται με cups χωρίς ραφή και ενίσχυση, που παρέχουν μια ομαλή, αόρατη εμφάνιση, γεγονός που καθιστά αυτό το σουτιέν ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Αυτό είναι ένα ευέλικτο στυλ που πρέπει να έχετε για την γκαρνταρόμπα σας.
  • Σουτιέν χωρίς επένδυση. Τα σουτιέν χωρίς επένδυση δεν συνοδεύονται από πρόσθετη επένδυση στα cups. Τα cups είναι απλά σε μορφή και συνοδεύονται από 2 ή περισσότερες στρώσεις υφάσματος. Γυναίκες με πιο γεμάτο στήθος μπορεί συχνά να δει κανείς να επιλέγουν σουτιέν χωρίς επένδυση. Χωρίς την επένδυση, μπορεί να νιώσετε ότι το σουτιέν δεν τονίζει υπερβολικά το στήθος σας, αλλά σας παρέχει επίσης τη σωστή υποστήριξη που χρειάζεστε.
  • Bralettes. Το πιο χαλαρό στυλ όλων των εποχών! Τα bralettes είναι η τέλεια επιλογή αν θέλετε να χαλαρώνετε στο σπίτι σας και μερικές φορές κάνουν πολύ κομψά τα ρούχα σας. Διαθέσιμα σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υφασμάτων, τα bralettes φαίνονται υπέροχα όταν φοριούνται κάτω από διάφανα σύνολα, blazers και τοπ με βαθύ λαιμόκοψη ή μπορούν ακόμη και να φορεθούν μόνα τους με ένα κομψό παντελόνι.
  •  Αθλητικά σουτιέν. Δεδομένου ότι η γυμναστική είναι σχεδόν μέρος της καθημερινότητάς σας, τα αθλητικά σουτιέν κάνουν την εμφάνισή τους και σε αυτή τη λίστα! Η κίνηση του στήθους κατά τη διάρκεια της άσκησης μπορεί να προκαλέσει ενόχληση επειδή το στήθος δεν είναι συνηθισμένο σε τέτοια κίνηση υψηλής έντασης και τότε το αθλητικό σουτιέν έρχεται να σας σώσει.
  • Σουτιέν Push-Up. Η επένδυση σε ένα σουτιέν push-up θα κεντράρει, θα διαμορφώσει και θα τονίσει το μπούστο σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αυξήσετε το μέγεθος του φλιτζανιού για μια πιο “γεμάτη” εμφάνιση.  Τα σουτιέν push-up είναι υπέροχα όταν θέλετε να τονίσετε τη σιλουέτα σας ή όταν σκοπεύετε να φορέσετε ένα ρούχο με χαμηλή λαιμόκοψη.
  • Στράπλες σουτιέν. Κομψό αλλά αόρατο, το στράπλες σουτιέν σάς προσφέρει όλη την υποστήριξη ενός κανονικού σουτιέν χωρίς τους ιμάντες ώμου. Αυτό κάνει το στράπλες σουτιέν τέλειο για όταν θέλετε να φορέσετε ένα outfit σε στιλ off-shoulder ή με λαιμόκοψη.

  • Σουτιέν Balconette. Ιδανικό για ινδικά ντυσίματα και έθνικ ρούχα, το σουτιέν balconette διαθέτει κούπες που καλύπτουν μόνο εν μέρει το στήθος σας. Το σουτιέν αυτό προσφέρει πολύ λιγότερη κάλυψη από ένα μπλουζάκι ή ένα σουτιέν push-up. Σας δίνει μια φυσική ανύψωση και μια πολύ πιο φυσική εμφάνιση.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ