Πυρ και μανία ο γιος της Πόλυς Πάνου με εκπομπή της ΕΡΤ


Έκαναν εκπομπή αφιέρωμα στην Πόλυ Πάνου και ξέχασαν τον γιο και την εγγονή

Τεράστια “πατάτα” από την εκπομπή της ΕΡΤ “Η αυλή των Χρωμάτων” που έκανε το περασμένο Σάββατο 9 Ιουλίου ένα δίωρο αφιέρωμα στην σπουδαία ερμηνεύτρια Πόλυ Πάνου, χωρίς να ειδοποιήσουν τον… γιό της Βαγγέλη.

Με ένα μήνυμα “καταπέλτη” προς πάσα κατεύθυνση, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, έδειξε την ενόχλησή του, τόσο για το γεγονός ότι δεν ανέφεραν τον ίδιο και την τραγουδίστρια σύζυγό του, όσο και για την εγγονή, την μικρή Πόλυ Πάνου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Βαγγέλη Πάνου, μας τόνισε σε όλους τους τόνους, πως “δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κάνει αφιερώματα χωρίς να ειδοποιηθούν οι οικείοι του. Δεν θα διαφωνούσε κανείς, ούτε θα είχαμε κάποιο πρόβλημα, αλλά είναι τουλάχιστον προσβλητικό να μην αναφερθεί έστω ότι υπάρχει μια εγγονή με το όνομα της μητέρας μου” συμπλήρωσε.

Τα ερωτήματά μας είναι απλά. Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις αρχές της δημοσιογραφίας για τη διασταύρωση γεγονότων; Και αν κάτι που βγήκε στην εκπομπή είναι ψευδές, ποιος θα πληρώσει το… μάρμαρο; Λέω εγώ τώρα…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ