Έπεσε το twitter – Προβλήματα σύνδεσης για τους χρήστες


Λίγο πριν τις τρεις το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε προβλήματα στη σύνδεση  και στην ανάγνωση tweets.

Το Twitter αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στον ιστότοπο, όπως και στις εφαρμογές του, από το μεσημέρι της Πέμπτης (14/7), σύμφωνα με αναφορές χρηστών.

Σύμφωνα με το DownDetector.com, οι αναφορές χρηστών σημείωναν ότι το Twitter αντιμετώπιζε τεχνικά προβλήματα , αναφέροντας σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν μπορούν να συνδεθούν με τους λογαριασμούς τους ή να διαβάσουν tweets με το μήνυμα σφάλματος να αναφέρει: «Κάτι πήγε στραβά. Δοκιμάστε να επαναλάβετε τη φόρτωση» ή αποσυνδέονταν από το Twitter και δεν μπορούσαν να συνδεθούν ξανά.

Σύμφωνα με το downdetector.com εκτός από την Ελλάδα χρήστες διαμαρτύρονται για προβλήματα σε πολλές χώρες όπως είναι η Ολλανδία, Φιλιππίνες, Τένεσι, Πενσυλβάνια, Αίγυπτο.

Το Τwitter μηνύει τον Έλον Μασκ

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα το Twitter απασχολεί τα ΜΜΕ λόγω της διαμάχης του με τον Έλον Μασκ. Μάλιστα όπως έγινε νωρίτερα το Τwitter αποφάσισε να σύρει τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ στο δικαστήριο για να προσπαθήσει να τον αναγκάσει να αγοράσει την εταιρεία social media, εγκαινιάζοντας μια νομική μάχη με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την προτεινόμενη εξαγορά του Twitter με 44 δισεκατομμύρια δολάρια την Παρασκευή. Υποστήριξε ότι το Twitter δεν παρείχε πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των ψεύτικων και ανεπιθύμητων λογαριασμών στην πλατφόρμα.

Το Twitter ζητά τώρα από ένα δικαστήριο του Ντέλαγουερ να διατάξει τον Μασκ να ολοκληρώσει τη συγχώνευση στα συμφωνηθέντα 54,20 δολάρια ανά μετοχή του Twitter. «Έχοντας δημιουργήσει ένα δημόσιο θέαμα για να βάλει το Twitter στο παιχνίδι, και αφού πρότεινε και στη συνέχεια υπέγραψε μια φιλική προς τον πωλητή συμφωνία συγχώνευσης, [ο κ.] Μασκ προφανώς πιστεύει ότι σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο που υπόκειται στο δίκαιο των συμβάσεων του Ντέλαγουερ είναι ελεύθερος να αλλάξει γνώμη, να εξευτελίσει την εταιρεία, να διαταράξει τις δραστηριότητές της, να καταστρέψει την αξία των μετόχων και να απομακρυνθεί», αναφέρει η αγωγή.

Η μήνυση συνέχισε κατηγορώντας τον Μασκ για «μια μακρά λίστα» παραβιάσεων της συμφωνίας συγχώνευσης που «έπληξαν το Twitter και τις δραστηριότητές του». Ο πρόεδρος του Twitter, Μπρετ Τέιλορ, ανάρτησε στο Twitter ότι ο ιστότοπος μικρομπλογκ ήθελε «να καταστήσει τον Έλον Μασκ υπόλογο για τις συμβατικές του υποχρεώσεις».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ