Όταν η Αννίτα Πάνια συνάντησε τον Κώστα Πάσσαρη στις φυλακές της Κραιόβα – Η πιο sold out συνέντευξη στην ελληνική tv

Ήταν θέμα συζήτησης για πολλούς μήνες

Ο Κώστας Πάσσαρης, ο διαβόητος κακοποιός που δεν δίσταζε να σκοτώνει δίχως έλεος, ζήτησε να δώσει συνέντευξη όχι σε δημοσιογράφο, αλλά στην Αννίτα Πάνια.

Η περιβόητη συνέντευξη του Κώστα Πάσσαρη, πραγματοποίηθηκε τον Ιούνιο του 2007, από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Κραϊόβας στην Ρουμανία και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter.

Όνειρό του ήταν να γίνει καπετάνιος. Αντί αυτού, κατέληξε να θεωρείται ο πιο επικίνδυνος κακοποιός της Ελλάδας. «Γνωρίζω ότι το να πεθάνω ή να μπω στη φυλακή με ισόβια έχει να κάνει με τον λογικό υπολογισμό των πιθανοτήτων». Και δεν έπεφτε έξω.

Διαβάστε και αυτό: Κώστας Πάσσαρης: Ο πιο σκληρός Έλληνας κακοποιός που ορκίζεται ότι έχει αλλάξει (vid, pics)

Πρόσφατα η Αννίτα Πάνια μίλησε για την εμπειρία της από την “αποστολή” στη Κραιόβα της Ρουμανίας και την περίφημη συνέντευξη με τον Κώστα Πάσσαρη:

https://www.youtube.com/watch?v=hH_mGBFfsVA

Κώστας Πάσσαρης: «Όταν ξαναγυρίσω στην Ελλάδα, θέλω να αναλάβω τις ευθύνες μου. Να ζητήσω συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων. Δικαίωμα του κάθε κατηγορούμενου είναι να βλέπει τους κατηγόρους τους»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή “Δικογραφίες” ένας από τους πιο γνωστούς και σκληρούς Έλληνες κακοποιούς, ο Κώστας Πάσσαρης ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Ρουμανίας:

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ