Χαλκιδική: Στη μάχη των ερευνών μεγάλο drone με θερμικές κάμερες για τον εντοπισμό του Μάρτιν


Με αγωνία συνεχίζονται οι έρευνες στη Χαλκιδική για τον εντοπισμό του 31χρονου Μάρτιν από τα Σκόπια

Ο νεαρός άντρας δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και μια εβδομάδα, όταν παρασύρθηκε από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα ενώ κολυμπούσε, στην παραλία Μύτη στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα ΟΦΚΑΘ που μετέχει στις έρευνες, πλέον στη μάχη της αναζήτησης έχουν μπει η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Λάρισας, η Λέσχη Βατραχανθρώπων Βορείου Ελλάδος και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου που διαθέτουν τα σκάφη τους για παράκτια έρευνα από την Κατερίνη έως και τη Ζαγορά Πηλίου.

Επίσης στις έρευνες μετέχουν και εθελοντές από τη γειτονική χώρα, καθώς επίσης και ο αδερφός του 31χρονου που μαζί με τη μητέρα του βρίσκονται στην Ελλάδα και προσπαθούν να διευκολύνουν το έργο των διασωστών.

Άκαρπες οι έρευνες σε Χαλκιδική – Πιερία

Σ’ ό,τι αφορά τις έρευνες που διεξήχθησαν σήμερα, άκαρπες αποδείχθηκαν αυτές στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής, αλλά και της Πιερίας, ενώ μέχρι αργά το απόγευμα συνέχιζαν τις αναζητήσεις τα εθελοντικά σκάφη από τον Βόλο και τη Λάρισα.

Στο μεταξύ αύριο, όπως ανέφερε στο GRTImes ο πρόεδρος της ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος «θα επιστρατευτεί ένα νέο μεγάλο drone με θερμικές κάμερες προκειμένου να «χτενίσει» και πάλι την περιοχή. Στο πλευρό μας έχουμε πάντα την οικογένεια του αγνοούμενου. Όσο αντέχουν αυτοί, αντέχουμε και εμείς για να συνεχίσουμε να τον αναζητούμε» τόνισε χαρακτηριστικά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ