Πρίγκηπας Χάρι: «Οι φίλοι του τον έλεγαν τρελό που βγαίνει με τη Μέγκαν» – Νέο βιβλίο με αποκαλύψεις


Νέες αποκαλύψεις για το ζεύγος Σάσεξ και τις αρχές της σχέσης του με τη Μέγκαν Μαρκλ περιέχει ένα νέο βιβλίο-βόμβα με τίτλο  «Εκδίκηση: Η Μέγκαν, ο Χάρι και ο Πόλεμος των Ουίνδσορ», αποσπάσματα του οποίου εξασφάλισε η Sun.

Οι φίλοι του πρίγκιπα Χάρι από το διάσημο κολέγιο Ίτον της Αγγλίας τον αποκαλούσαν «τρελό» που έβγαινε με τη Μέγκαν Μαρκλ, καθώς εκείνη τους επέπληττε για τα «αστεία τους για τον σεξισμό και τον φεμινισμό», υποστηρίζει ένα νέο βιβλίο.

Ο Τομ Μπάουερ, δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Εκδίκηση: Η Μέγκαν, ο Χάρι και ο Πόλεμος των Ουίνδσορ», λέει ότι ο Χάρι κάλεσε τη Μέγκαν να τον συνοδεύσει στο Σάντρινγκχαμ εκείνο το Σαββατοκύριακο το 2016, λίγο μετά τη δημόσια αποκάλυψη της σχέσης τους

Ο δούκας του Σάσεξ κάλεσε την τότε κοπέλα του, να συναντήσει τους φίλους του στο εξοχικό κτήμα της βασιλικής οικογένειας στο Σάντριγχαμ το 2016 για «ατελείωτες κοροϊδίες, αστεία – και πολύ ποτό», σύμφωνα με το βιβλίο. Ο Χάρι είχε καλέσει 16 φίλους του που εργάζονταν σε διεθνείς τράπεζες και οίκους δημοπρασιών, καθώς και τις γυναίκες και τις φίλες τους. Όμως η Μαρκλ όπως αποκαλύπτεται, φαίνεται πως δεν απολάμβανε τα αστεία τους.

«Χωρίς δισταγμό, η Μέγκαν προκάλεσε κάθε επισκέπτη που με τα λόγια του προκαλούσε τι αξίες της», υποστηρίζει το βιβλίο. «Σύμφωνα με τους φίλους του Χάρι, ξανά και ξανά τους επέπληττε για την παραμικρή ακατάλληλη νύξη. Κανείς δεν εξαιρέθηκε».

Ο Χάρι προφανώς «δεν είχε προβλέψει την αντίδραση της Μέγκαν». Και οι φίλοι του κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Χάρι «πρέπει να είναι τρελός» που έβγαινε μαζί της. «Της έλειπε η αίσθηση του χιούμορ», αναφέρεται στο βιβλίο.

«Οδηγώντας προς το σπίτι μετά το μεσημεριανό γεύμα της Κυριακής, τα μηνύματα πήγαιναν και έρχονταν: Θεέ μου, τι γίνεται με αυτή;» είπε ένας. «Ο Χάρι πρέπει να είναι τρελός». Αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που η Μέγκαν συγκρούστηκε με τους φίλους του Χάρι. Σε ένα ταξίδι του 2017 στην Τζαμάικα για τον γάμο του παιδικού φίλου του Χάρι, Τομ «Σκίπι» Ίνσκιπ, οι φίλοι του έλεγαν ότι η πρώην σταρ του «Suits» συμπεριφερόταν σαν «πριγκίπισσα».

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης μάχης στο Μοντέγκο Μπέι, η Μαρκλ, η οποία έφτασε με ιδιωτικό τζετ από το Τορόντο, «αρνήθηκε να ασχοληθεί με τους φίλους του Χάρι». Αντίθετα, έκανε «παρατηρήσεις για το φαγητό».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ