Ο Κιάνου Ριβς ονειρεύεται να παίξει τον Μπάτμαν και από εμάς είναι ναι!


Ο Κιάνου Ριβς αποκάλυψε πως ο ρόλος των Μπάτμαν είναι μεγάλο απωθημένο του.

O Κιάνου Ριβς ονειρεύεται να βάλει τη στολή του Μπάτμαν, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην πρεμιέρα της νέας animated ταινίας DC League of Super-Pets (Η Dc Λεγεώνα Από Τα Σούπερ-Κατοικίδια).

Ο διάσημος ηθοποιός μιλώντας σε δημοσιογράφο του Extra δήλωσε ότι ο ρόλος του Μπάτμαν είναι ένα απωθημένο που έχει εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο έσπευσε να προσθέσει ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον στον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη κάνει «καταπληκτική δουλειά».

Αν η DC ακούει πάντως, Ο Ριβς αυτοπροτάθηκε για τον ρόλο, σε περίπτωση που το στούντιο χρειάζεται έναν μεγαλύτερο Μπάτμαν!

«Πάντα ήταν ένα όνειρο. Ο Πάτινσον έχει αναλάβει τον ρόλο του Μπάτμαν τώρα και είναι υπέροχος. Ίσως όταν χρειαστούν έναν μεγαλύτερο Μπάτμαν», ανέφερε ο Ριβς.

Σημειώνεται ότι ο ο ηθοποιός δανείζει τη φωνή του στον Μπρους Γουέιν, στη νέα animated ταινία «DC League of Super-Pets» στην οποία συμμετέχουν επίσης οι Ντουέιν Τζόνσον, Κέβιν Χαρτ, Τζον Κρασίνσκι, κ.ά.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: Ο Κρύπτο, ο Σούπερ-Σκύλος και ο Σούπερμαν είναι αχώριστοι φίλοι, μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και μάχονται πλάι-πλάι το έγκλημα στο Metropolis.

Ωστόσο, ο Κρύπτο θα πρέπει να σταθεί στις δικές του δυνάμεις για μια αποστολή διάσωσης, όταν το θύμα απαγωγής είναι ο ίδιος ο Σούπερμαν.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά σινεμά στις 8 Σεπτεμβρίου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ