Ο Ελον Μασκ πίσω από το token #MetaBilliards?


To MetaBilliards είναι το νέο πολλά υποσχόμενο trend των ημερών στα Παγκόσμια κρυπτονομίσματα με ανοδική πορεία καθημερινά

Ο Έλον Μάσκ που φημίζεται για την αγάπη του στο μπιλιάρδο, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές. Παράλληλα όμως, δεν αποκόπτεται από τις μπίζνες που κάνει ο ισχυρότερος οικονομικά άντρας του κόσμου.

Φήμες λένε, πως ακούστηκε σε συζήτηση που είχε με συνεργάτη του, να μιλάει για το MetaBilliards, ένα token που θα αλλάξει τα δεδομένα στους φίλους του δημοφιλούς παιχνιδιού με τις… μπάλες!

Με μια μικρή έρευνα που κάναμε, είδαμε πως το συγκεκριμένο project, ήδη έχει αρχίσει να γίνεται viral μέσα από την κοινότητα όσων επενδύουν σε κρυπτονομίσματα, ενώ και στο telegram (δείτε εδώ: https://t.me/metabilliards), ήδη ανοίγουν κάποιοι σαμπάνιες βλέποντας την επιτυχία να έρχεται.

Το ερώτημα που θέτουμε είναι το εξής. Γιατί, αν και εφόσον βρίσκεται ο Έλον Μάσκ πίσω από το project, καλούν τους πιστούς φίλους του μπιλιάρδου σε challenge μαζί του, με έπαθλο 10 χιλιάδες δολάρια;


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ