Πυρκαγιές στην Κρήτη: «Οργανωμένο σχέδιο» λέει ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου


«Οργανωμένο σχέδιο» εμπρηστών βλέπει ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Κρήτης μετά τις νέες φωτιές που ξέσπασαν τη Δευτέρα νότια του Ρεθύμνου.

«Πλέον δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι άλλο πέρα από το ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο», τονίζει ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης σύμφωνα με το cretalive.

Για να προσθέσει: «Αυτό βέβαια θα το δείξουν οι έρευνες της Πυροσβεστικής, όμως ειλικρινά δεν γίνεται αυτό να συμβαίνει στο βαθμό που συμβαίνει εάν δεν πρόκειται για σχέδιο. Δεν θεωρώ ότι είναι αναζωπυρώσεις. Δε γίνεται να σβήνουμε τη φωτιά στα Σαχτούρια, και να εμφανίζεται στην Κρύα βρύση και μετά στο Ροδάκινο και μετά στην Αγία Γαλήνη. Πλέον δε μπορώ παρά να σκέφτομαι ότι είναι οργανωμένο σχέδιο. Όμως να ξέρουν πως όσο θα είμαι δημαρχος, δεν πρόκειται να οικοπεδοποιήσουν κανένα στρέμμα».

Ο κ. Ταταράκης, κατέληξε πως «η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου στην περιοχή. Πρέπει να παρέμβει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός πια σε αυτήν την περιοχή. Αν δεν σταματήσει αυτό το ντόμινο των πυρκαγιών, ο δήμος Αγίου Βασιλείου δεν θα υπάρχει στον χάρτη».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ