Τονωτικό σιρόπι με φρούτα και λαχανικά


Είστε κουρασμένοι και υποτονικοί; Μάλλον ήρθε η στιγμή να κάνετε εξετάσεις αίματος. Επίσης, έχουμε κάτι που μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει και να σας τονώσει. Παρακάτω προτείνουμε μια σπιτική θεραπεία ενός σιροπιού που μπορείτε να καταναλώνετε 2 φορές το χρόνο, ώστε να αυξήσετε τα ερυθρά αιμοσφαίρια του αίματός σας. 1-2 λίτρα  από αυτό το σιρόπι είναι αρκετά για 15 – 20 ημέρες. Ξεκινήστε κάθε πρωί πίνοντας αυτό το ρόφημα με άδειο στομάχι μέχρι να τελειώσει όλο το μπουκάλι.

Φτιάξτε το Σπιτικό Σιρόπι που Αυξάνει τα  Ερυθρά Αιμοσφαίρια και θα Τονώνει τον Οργανισμό

Συστατικά:

2 ξινά μήλα (πράσινα)

2 ή 3 πορτοκάλια

1 λεμόνι

500γρ. ακατέργαστο μέλι

1 κιλό παντζάρια

½ κιλό καρότα

Προετοιμασία:

Αρχικά, κόψτε τα μήλα, τα καρότα και τα παντζάρια σε πολύ μικρά κομμάτια και βάλτε τα σε ένα μπλέντερ. Χτυπήστε τα καλά μέχρι να βγάλουν τα ζουμιά τους. Στη συνέχεια, στίψτε το λεμόνι και τα πορτοκάλια με το χέρι, προσθέστε τα στο μείγμα και στο τέλος προσθέστε το ακατέργαστο μέλι και ανακατέψτε καλά. Αν θέλετε να βελτιώσετε τη μυρωδιά και τη γεύση μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα πορτοκάλια. Βάλτε το σιρόπι σε ένα γυάλινο μπουκάλι. Όπως αναφέραμε πριν αυτό το σιρόπι είναι αρκετό για 15-20 ημέρες και θα πρέπει να πίνετε 100ml κάθε πρωί με άδειο στομάχι.

Επιπλέον πληροφορίες:

Γνωρίζατε ότι τα παντζάρια είναι ένα από τα συνιστώμενα λαχανικά για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης; Εδώ είναι 6 κορυφαίους λόγους γιατί θα πρέπει να καταναλώνουμε παντζάρια πιο συχνά:

Μειώστε  αρτηριακή σας πίεση μέσα σε μόλις δύο ώρες πίνοντας χυμό παντζάρι. Μια έρευνα διαπίστωσε ότι η κατανάλωση ενός ποτηριού χυμό παντζαριού μειώνει την αρτηριακή πίεση κατά 4-5 μονάδες κατά μέσο όρο.

Ενισχύστε την αντοχή σας, πίνοντας χυμό παντζάρι πριν πάτε στο γυμναστήριο και εξασκηθείτε έως και 16% περισσότερο. Καταπολεμήστε τις φλεγμονές καταναλώνοντας χυμό παντζαριού και προστατεύστε τα εσωτερικά όργανά σας από πολλές χρόνιες ασθένειες.

Αντικαρκινικές ιδιότητες

Πλούσιο σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες. Η αποτοξινωτική δράση του παντζαριού βοηθά να καθαρίζει το ήπαρ και το αίμα σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ