Ποια είναι τα ακουστικά που μας προσφέρουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία ακρόασης


Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την απόλαυση που μας προσφέρει η μουσική.

Είτε βρισκόμαστε στο τρένο πηγαίνοντας προς το γραφείο, είτε είμαστε ξαπλωμένοι σε μία ξαπλώστρα απολαμβάνοντας το ζεστό «χάδι» του ήλιου στο πρόσωπό μας, οι γνώριμες μελωδίες που ακούγονται από τα ακουστικά μας, είναι αυτές που δημιουργούν το ξεχωριστό soundtrack, το οποίο έχουμε επιλέξει, ανάλογα με τη διάθεσή μας, δηλαδή ένα soundtrack που θέλουμε να μπορούμε να απολαμβάνουμε στο έπακρο.

Το ερώτημα είναι, βέβαια, πώς θα μπορέσουμε να «απογειώσουμε» τις στιγμές που έχουν το δικό τους soundtrack και να τις μετατρέψουμε σε μοναδικές εμπειρίες ακρόασης; Πώς θα καταφέρουμε να μην χάνουμε την παραμικρή ηχητική λεπτομέρεια από ένα αγαπημένο μας τραγούδι, ειδικότερα όταν βρισκόμαστε σε έναν κοινόχρηστο ή πολυσύχναστο χώρο; Κι όμως, οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα εξαρτώνται από τα ακουστικά που έχουμε επιλέξει να μας συντροφεύουν.

Με τα ακουστικά να έχουν εξελιχθεί όμως, σε απαραίτητα tech αξεσουάρ της σύγχρονης καθημερινότητας, όχι μόνο για την απόλαυση της αγαπημένης μας μουσικής ή για την ακρόαση των podcast μας, αλλά και για τις καθημερινές -επαγγελματικές ή φιλικές- βιντεοκλήσεις, η επιλογή των κατάλληλων ασύρματων ακουστικών έχει αναδειχθεί σε μία σχετικά περίπλοκη υπόθεση στις μέρες μας. Και δεδομένου ότι στην αγορά υπάρχουν πλέον αναρίθμητες διαθέσιμες επιλογές, έχει σημασία να κάνουμε πρώτα την έρευνά μας προτού οδηγηθούμε στην ιδανική.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικά κριτήρια που θα μας οδηγήσουν πιο εύκολα στα ακουστικά που χρειαζόμαστε και τα οποία θα καλύπτουν τις καθημερινές μας ανάγκες.

Απολαμβάνοντας ένα ευρύ φάσμα ήχων με εξαιρετική απόδοση και ευκρίνεια

Υπάρχουν στιγμές που επιθυμούμε να ακούσουμε upbeat κομμάτια και άλλες που χρειαζόμαστε μία ήσυχη μελωδία για να μας γαληνέψει. Ακριβώς για αυτό, είναι απαραίτητο τα ακουστικά που θα επιλέξουμε να μας προσφέρουν υψηλή απόδοση και ευκρίνεια ήχου, ανεξάρτητα από την τονικότητα ενός κομματιού. Και αυτήν τη δυνατότητα μας προσφέρουν τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 χάρη στο επίπεδο διάφραγμα UHF στο TWS, το οποίο συναντάμε μόνο σε ακουστικά υψηλής τεχνολογίας.

Τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία «Triple Adaptive EQ» , η οποία συντονίζει αυτόματα τον ήχο, σύμφωνα με τη δομή του ακουστικού πόρου, τη στάση του σώματος και το επίπεδο της έντασης, παρέχοντάς μας μία εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης σε πραγματικό χρόνο. Μάλιστα, είναι και πιστοποιημένα με HWA και Hi-Res Audio Wireless, οπότε μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε τον ήχο που θέλουμε, ανεξάρτητα από την ένταση που έχουμε επιλέξει.

Περιορίζοντας τους εξωτερικούς θορύβους για μία πρωτόγνωρη ακουστική εμπειρία

Όσοι θέλουμε να απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μουσική, ενώ πραγματοποιούμε διαδρομές εντός και εκτός πόλης, είναι σημαντικό να επενδύσουμε σε ένα ζευγάρι ακουστικών που θα εξαλείφει τους θορύβους του περιβάλλοντος, ώστε να μας προσφέρει μία απρόσκοπτη και πρωτόγνωρη ακουστική εμπειρία. Διότι όταν ακούμε τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, θέλουμε να μπορούμε να «βυθιζόμαστε» στη μαγεία της μουσικής του, χωρίς παρεμβολές.

Αυτήν τη δυνατότητα μας προσφέρει η τεχνολογία «Triple Mic ANC System» σε συνδυασμό με το «Intelligent Dynamic ANC», προσδιορίζοντας με μοναδική ακρίβεια το εξωτερικό περιβάλλον του ηχητικού πεδίου και επιλέγοντας την κατάλληλη λειτουργία ακύρωσης θορύβου. Ειδικότερα όταν πραγματοποιούμε φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις και θέλουμε να ακούμε πεντακάθαρα τον συνομιλητή μας, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 που διαθέτουν αυτές τις τεχνολογίες, μας δίνουν τη λύση μέσω του Pure Voice, διότι συλλαμβάνουν με ακρίβεια τις ανθρώπινες φωνές και βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την ακύρωση θορύβου.

Εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αυτονομία και αυτόματη σύνδεση μεταξύ συσκευών

Σε μία απαιτητική καθημερινότητα που «τρέχει» με γρήγορους ρυθμούς, χρειαζόμαστε συσκευές που μας διευκολύνουν και δεν μας ζορίζουν. Το ίδιο ισχύει, λοιπόν, και για τα ακουστικά μας. Διότι πολλές φορές θέλουμε να απαντήσουμε σε μία κλήση που δεχόμαστε στο κινητό μας, ενώ την ίδια στιγμή, ακούμε μουσική από κάποια άλλη συσκευή. Ακριβώς για αυτό, είναι απαραίτητο να επιλέξουμε ένα ζευγάρι ακουστικών, το οποίο μας προσφέρει απόλυτη ευελιξία και μπορεί να πραγματοποιήσει σύνδεση με δύο συσκευές.

Κάτι τέτοιο κάνουν και τα HUAWEI FreeBuds Pro 2, τα οποία προσφέρουν τη δυνατότητα διπλής σύνδεσης με συσκευές Huawei, όπως smartphone, tablet, υπολογιστή και ρολόι, καθώς και με έξυπνα συστήματα Android, iOS και Windows. Μάλιστα, ένας ακόμη λόγος που αξίζει να επιλέξουμε τα συγκεκριμένα ακουστικά, είναι ότι περιλαμβάνουν μία μπαταρία μεγάλης διάρκειας, η οποία με το ANC ενεργοποιημένο μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε έως και 4 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής και 18 ώρες συνολικά με τη χρήση της θήκης. Όσο για τις φορές που το ANC είναι απενεργοποιημένο, φτάνουν τις 6,5 ώρες ακρόασης και τις 30 ώρες συνολικά με τη θήκη.

Όσοι είμαστε λάτρεις του ποιοτικού ήχου και της τεχνολογίας, είναι σίγουρο πως στα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 2 θα βρούμε έναν high tech «συνοδοιπόρο», ο οποίος θα μας συντροφεύει στις πιο απολαυστικές ακουστικές εμπειρίες μας. Και επειδή θέλουμε να απολαμβάνουμε και να νιώθουμε στο έπακρο τα κομμάτια που εκφράζουν τη διάθεσή μας κάθε στιγμή, αξίζει να επενδύσουμε σε ασύρματα ακουστικά, που θα μας επιτρέπουν να βιώνουμε ένα «ταξίδι» ηχητικής απόλαυσης, όπου και αν βρισκόμαστε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, και το Facebook, το Instagram και το Huawei Community.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ