Αθλητισμός: Οι καλύτερες cardio προπονήσεις χαμηλής έντασης


Από το περπάτημα μέχρι τη γιόγκα, υπάρχει μια ποικιλία από cardio προπονήσεις χαμηλής έντασης που μπορούν να γίνουν στο σπίτι ή στο γυμναστήριο. Είτε θέλετε να χάσετε βάρος είτε προσπαθείτε να προστατεύσετε τα ταλαιπωρημένα σας γόνοτα, υπάρχουν cardio επιλογές για όλες σχεδόν τις ανάγκες.

Οι καλύτερες cardio προπονήσεις χαμηλής έντασης

  • Περπάτημα

Μην υποτιμάτε ποτέ τα οφέλη του! Εάν επιστρέφετε στη ρουτίνα σας μετά από έναν τραυματισμό ή μόλις ξεκινάτε το ταξίδι σας στη φυσική κατάσταση, ξεκινήστε με το περπάτημα και συνεχίστε σύμφωνα με τη σύσταση του CDC για 10.000 βήματα την ημέρα. Εάν τυχαίνει να ζείτε σε μια περιοχή με λόφους, ενσωματώστε μερικές κλίσεις στη βόλτα σας όταν είστε έτοιμοι. Οι λόφοι θα σας βοηθήσουν να στοχεύσετε τους μύες στα πόδια και τον πυρήνα σας και να αυξήσετε τον καρδιακό σας ρυθμό.

  • Κολύμβηση

Η κολύμβηση θεωρείται η καρδιαγγειακή άσκηση με το χαμηλότερο αντίκτυπο, γιατί ασκεί πολύ μικρή πίεση στις αρθρώσεις και μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία. Για να αυξήσετε τον καρδιακό σας ρυθμό, δοκιμάστε αυτό: Ολοκληρώστε 2 σετ των 10 γύρων- 30 έως 45 δευτερόλεπτα κάθε γύρος – με 15 δευτερόλεπτα ανάπαυσης ενδιάμεσα. Θέλετε να ανεβάσετε τον καρδιακό σας ρυθμό γρηγορότερα; Αυξήστε το ρυθμό σας.

  • Ποδηλασία

Η ποδηλασία είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον έχει πόνο στην πλάτη ή αναρρώνει από τραυματισμό. Οι ειδικοί συνιστούν να κάνετε ποδήλατο τρεις φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

  • Ελλειπτικό

Το ελλειπτικό είναι μια εξαιρετική επιλογή άσκησης που διατίθεται στα περισσότερα γυμναστήρια. Για να αποφύγετε τραυματισμό, βεβαιωθείτε ότι η τοποθέτηση του χεριού σας και η κλίση του ελλειπτικού είναι ρυθμισμένη στο ύψος και τον σωματότυπο σας. Αυξάνοντας την αντίσταση και την ένταση, σίγουρα θα ιδρώσετε σε μόλις 20 λεπτά.

  • Γιόγκα

Υπάρχουν πολλά οφέλη της γιόγκα, κι εδώ αναφέρουμε μόνο μερικά: Μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ισορροπίας, στη μείωση του άγχους, στη βελτίωση της στάσης του σώματος και να ενισχύσει τη συνολική ποιότητα ζωής. Μπορείτε εναλλακτικά να παρακολουθήσετε μαθήματα στο στο διαδίκτυο ή σε μία από τις καλύτερες εφαρμογές γιόγκα, εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στο στούντιο αυτοπροσώπως.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ