Χαμός σε λιμάνια, αεροδρόμια και Εθνικές Οδούς: Εγκαταλείπουν την Αθήνα οι αδειούχοι του Αυγούστου


Hμέρες 2019 ζει η Ελλάδα, με την τουριστική κίνηση στα ανώτατα επίπεδα – Το αδιαχώρητο στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά – Καθυστερήσεις και στη Ραφήνα – Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα ΚΤΕΛ – Αυξάνεται συνεχώς η κίνηση προς τις Εθνικές Οδούς. 

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω κορονοϊού, ήρθε η ώρα για τις άνετες πλέον διακοπές του καλοκαιριού.

Οι αδειούχοι του Αυγούστου εγκαταλείπουν σταδιακά την Αθήνα από σήμερα, με τις Εθνικές Οδούς, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια να καταγράφουν πολύ αυξημένη κίνηση.

Στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά, από νωρίς το πρωί της Παρασκευής πλήθος κόσμου περιμένει για να μπει στο πλοίο. Η πληρότητα στα καράβια με προορισμό τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αγγίζει το 95%, ενώ και τα πλοία της επιστροφής αγγίζουν το 90% πληρότητα, μιας και επιστρέφουν οι αδειούχοι του Ιουλίου.

Γεμάτα φεύγουν και τα λεωφορεία στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων, ενώ όσο περνάει η ώρα αυξάνεται και η κίνηση στα δύο Εθνικά Οδικά δίκτυα, Αθηνών – Λαμίας και Αθηνών – Κορίνθου.

Η Τροχαία και το Λιμενικό βρίσκονται επί ποδός για να διευκολύνουν την έξοδο των εκδρομέων, με ενισχυμένες βάρδιες στις Εθνικές Οδούς και τα λιμάνια όλη της χώρας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ